Det bästa sättet att rengöra rostfritt stål Köksartiklar

Delvis på grund av dess utseende är rostfritt stål ett populärt materiellt för Diskhoar, stora apparater, bestick och köksredskap. Men rostfritt stål är mer än bara den vackra ansiktet köket. Det motstår korrosion, rost och missfärgning, och det är inte oövervinnerlig, det är mycket hållbara. Kockar föredrar rostfritt stål Köksartiklar för dess även uppvärmning och lätt sanering; även detta lättskött material kräver dock en liten insats för att upprätthålla. Det är därför många människor söker efter det bästa sättet att rengöra sina rostfritt stål Köksartiklar.

Förebyggande

Genom att följa några enkla underhåll regler, kan du undvika några av de besvärliga fläckar som kan uppstå med rostfritt stål Köksartiklar. Till exempel hjälper rätt förvärmning innan du lägger till ingredienser i kokkärlet till att förhindra fläckar från brända eller fastnat på mat. Pit är ett vanligt problem med rostfritt stål Köksartiklar och även det inte påverkar prestanda av kokkärlet, kan det vara en besvikelse när din härliga nya rostfria köksredskap visas behäftad. Förhindra skrovlig genom att vatten eller andra vätskor som matlagning koka upp innan du lägger till salt. Torr rostfritt stål köksredskap med en mjuk trasa istället för att låta det lufttorka att eliminera vatten spotting. Som ni kan se, kommer att en mycket liten ansträngning gå långt för att hålla din rostfritt stål Köksartiklar ser helt nya.

Rengöring

Antalet en sak att komma ihåg när rengöring rostfritt stål köksredskap är att undvika hårt slipande rengöringsmedel som stålull, blekmedel, ugn rengöringsprodukter och vissa skurpulver. Om du behöver mer än varmt såpvatten och en disktrasa för rengöring, göra en pasta med vatten och ett milt renande pulver som inte innehåller klorin som ingrediens. Vid köp av kommersiella leta rengöringsmedel för rostfritt stål efter produkter som är tillverkade av naturliga ingredienser såsom natriumkarbonat, kalciumkarbonat och fältspat. Använda en nylon skrubber pad och gnugga klistra över ytan på kokkärlet på ett cirkulärt sätt. Tvätta igen med varmt tvålvatten, skölj och torka som vanligt.