Det bästa sättet att rengöra kakel

Det bästa sättet att rengöra kakel

Plattor är ofta gjorda av keramik, marmor, skiffer eller granit och används för golv, bänkskivor, backsplashes och badrum ytor. Plattor finns i många storlekar, färger och texturer och varierar i pris från billig till extremt dyr. Skötsel av kakel kan vara en utmaning för villaägare, speciellt om kakel är i ett område med tung trafik av huset där massor av smuts och skräp påverkar titel ytan. Det bästa sättet att rengöra kakel är genom regelbunden vård och underhåll och några grundläggande levererar tillgängliga på de flesta livsmedelsbutiker eller järnhandeln.

Instruktioner

•Torka eller sopa plattbeläggning att ta bort smuts och damm från plattbeläggning. Du kan också använda en dammsugare för stora kakel ytor om den inte har en visp bar. En visp bar kan skada kakel ytorna.

•Skapa en blandning av diskmedel och varmt vatten eller Använd en bricka rensade, finns på de flesta järnaffärer. Använd en ren, mjuk trasa för att torka rengöring ämnet på mindre kakel ytor eller en mjuk mopp att rengöra kakel golv.

•Använd en mild hushåll renare och Låt sitta i fem minuter att upptäcka rena fläckar eller markerar på kakel. Använd en mjuk rengöring svamp eller gammal tandborste till skura området. Använd en ren, fuktig trasa för att torka av maskinen bort.

•Prova en liten mängd vinäger och vatten för att rengöra envisa fläckar eller märken på plattbeläggning. Torka rent med en fuktig trasa.