Det bästa sättet att rengöra ett släpp tak

En tappad eller svävande, taket består av en serie 2-fots-square paneler eller 2-fots-av-4-fots metall kanaler som används för att avbryta plattor eller paneler. Vanligen används i inställningar för både kommersiella och hem, dölja släpp tak många gånger elkablar, rör eller kanal. Rengöring av svävande tak ordentligt tar bort alla bebyggda smuts eller smuts utan att orsaka skada lätta plattor eller ram.

Instruktioner

•Täcka någon möbel inne i rummet med plast tarp eller drop dukar. Detta kommer att skydda objekt från damm och skräp som kommer att falla i taket under reningsprocessen. Ta bort objekt i stort värde, till exempel TV-apparater, antikviteter eller familjefoton.

•Typ av taket med en dammvippa, att uppmärksamma hörnen på taket, eftersom de är de bästa lägena för spindelnät. Använd gummihandskar, säkerhet goggles, lång ärm arbetskläder och en ansiktsmask för att skydda dina ögon, hud och mun från någon damm och fallande skräp.

•Vacuum i taket med vakuumslangens borsttillbehöret. Arbeta borsttillbehöret upp och ner varje enskilda kakel och metall fjädring rutnätet. Gäller inte för mycket tryck, eftersom plattorna är bräcklig och kunde bryta.

•Ta bort någon fläckar i tappade taket genom att gnugga dem med en torr svamp, som är en gummi svamp finns på hem förbättring eller vaktmästeri leverans butiker eller ett suddgummi. Båda dessa är effektiva på att ta bort fläckar när vatten inte rekommenderas.

•Ta bort alla presenningar eller drop dukar från möbler och Ersätt objekt du bort från rummet.

Tips & varningar

  • Ersätta några brickor som är kraftigt missfärgade eller skadad.