Det bästa sättet att rengöra en Cement uteplats

Det bästa sättet att rengöra en Cement uteplats

En trevlig, ren uteplats är ett bra komplement till ett hem, men du kommer inte att kunna imponera på dina gäster med din uteplats om den är smutsig. Det bästa sättet att rengöra din cement uteplats och att det ser ut nya är att använda en power bricka. Tryck rengöring Rengör effektivt och grundligt cement uteplats.

Att uppnå tryck rengöringsmateriel

Om du inte har en power bricka och vet inte vem som helst som låter dig låna hennes, kan du hyra en från ett hem förbättring återförsäljare som Home Depot och Lowes. När du väljer vilken power bricka att hyra, överväga dess gallons per minut (gpm) kapacitet. Ju högre gpm, den snabbare du kommer att kunna avsluta projektet, men högre gpm makt brickor är oftast dyrare. Det finns också uppvärmd Tryck brickor, tvålar och avfettning kemikalier som du kan få för att göra rengöring projektet gå snabbare, men de förmodligen inte kommer att vara nödvändigt att rensa bort en vanlig storlek cement uteplats.

Rensa uteplatsen

Avmarkera allt av det före rengöring din uteplats. Om du har något tungt, som stolar eller bord, kanske du behöver någon att hjälpa dig flytta dem. Bara placera allt bort på sidan där de inte skall sprutas. Du kommer att kunna få allt på uteplatsen när du har tvättat den, även när det är vått. Så du inte behöver att lagra allt inomhus över natten.

Förbereda Power Bricka

Hitta en närliggande vattenslang att använda som en vattentäkt, och Fäst slangen till power bricka. Om power bricka är elektriska, men hitta ett utlopp som är långt ifrån altanen att undvika elstötar. Om power bricka drivs av gas, sedan se till det drivs ordentligt.

Att välja en munstycke fastsättning

Power brickor kommer med olika munstycke bilagor så att du kan justera vattentrycket kommer ut. Eftersom en cement uteplats inte skadas lätt med bara high-pressured vatten, kan du gärna använda den bifogade filen som ger den maximala mängden vattentryck. Använda minst 3.000 pounds per kvadrattum (PSI) cement.

Tryck rengöring uteplatsen

Nu är du redo att börja tvätta uteplatsen. Först dock ut på någon slags ögonskydd. Aktivera power bricka och testa den på en plats på altanen tills du är bekväm med känslan av den pressurized bevattnar sprutar ut. I stället för slumpmässigt sprutning ställen ren med power bricka, systematiskt ren uteplatsen. Börja med att tvätta en remsa vänster till höger i den mycket tillbaka, och hålla bort band efter band tills du är klar. Där du börjar spelar ingen roll så länge den sidan du avslutar på gör att vattnet att flöda höger utanför uteplatsen. Som du framsteg, bör det finnas en slutgiltig linje mellan där du tvättat och där du inte har tvättat. När du är klar rengöring den sista remsan, kontrollera uteplatsen för ställen som var missat; gå över dem igen tills de är rena.