Det bästa sättet att Patch brister i betong

Det bästa sättet att Patch brister i betong

Betong, som alla byggmaterial, är föremål för slitage över tid och kan utveckla sprickor och chips. Det finns flera sätt att korrigera dessa brister så att betongen verkar så gott som ny eller utan uppenbara brister.

Färdigblandad betong Patch

Använda en Färdigblandad betong lapp för att fylla hål, sprickor, brister eller chips i en betongytan. Rengör brister noggrant och ta bort löst material så plåstret kommer att hålla sig ordentligt. Färdigblandat betong patch baljor kan köpas på din lokala järnaffär och plåstret kan spridas enkelt med en spackel eller murslev. Denna patch material kommer torkar snabbt, så var beredd på att lägga den på plats och jämna ut i en kort tid. Efter snabb plåstret har torkat, Använd en medium-slippapper till sand konkreta patchen ner och blanda den med den omgivande, ursprungliga betongen.

Djupa reparationer

För djupa sprickor eller brister i betongen överväga att installera härdade naglar eller bitar av stål i depression för att hålla plåstret på plats. Borra i dessa djupare sprickor eller brister och begrava en stål skruv på minst en halv tum nedan där du ska använda din lapp. Applicera plåstret och sedan använda en efterbehandling verktyg, som en murslev eller magnesium stål flyta, jämna matchen och göra det även med resten av betongen. Detta är den svåraste delen av denna typ av djupt konkreta reparation, så försök öva någonstans ur vägen, där du kan röra upp ett par gånger med det lapp förening medan du lär dig att använda den.

Betong överlägg

Ett sätt att korrigera defekter i betong är att helt enkelt lägga ut ett nytt material ovanpå den befintliga betongen bas, som täcker upp alla bristerna och hålla dem från att komma tillbaka. Dessa kallas överlägg och fungerar som ett slags stor lapp som täcker hela betonggolv eller yta. Överlägg finns i många olika stilar och färger, som kan ändra utseende på ett golv. Överlägg ska alla förseglas när de är installerade, så att de inte kommer att bära ner, chip eller knäcka själva. Detta är ett ekonomiskt alternativ för människor som har allvarligt skadat betong men inte vill rippa den och ersätta den.