Den topp Sätt makeover ett sovrum närmast

Den topp Sätt makeover ett sovrum närmast

Om din sovrum garderob har förvandlats till den plats där kläder gå dö, kanske är det dags för en makeover. Dålig organisation, trängsel, dålig belysning och inget utrymme gör det svårt att hitta vad du behöver eller lagra vad du har. En garderob makeover behöver inte vara dyrt att vara effektiva. Börja med att ta allt ur garderoben och sedan till jobbet förvandlas din garderob till ett utrymme som fungerar för dig.

De-röran

Du kanske tror din garderob är för liten, men kanske problemet är för mycket grejer. Rensa din garderob plagg som är föråldrade, kan inte längre passar eller att du helt enkelt inte bära frigöra utrymme för andra kläder och hjälper dig att se kläderna du bär oftast. Du kan upptäcka kläder du hade glömt i alla röran. Ett annat sätt att ta itu med röran är att ordna om hur artiklar lagras i din garderob. I stället för en enda lång stång att hänga kläderna på, kan du installera två stavar, en ovanför över. Hänga toppar, klänningar och kappor på top stången och byxor på botten.

Lagring

Överväga om du lagrar saker i garderoben som skulle vara bättre någon annanstans. Flytta ditt bagage ut ur garderoben och tucking det under sängen eller i källaren kommer att frigöra mer utrymme för kläder. Titta på hur du lagrar icke hängande objekt i din garderob. Ett skoställ kunde hålla skor bättre organiserade. Hyllor eller en liten byrå gör tröjor och andra vikta plagg lättare att hitta. Köpa speciella hängare för slipsar och halsdukar och hängande lådor för plånböcker. Montera en bit av bricka på baksidan av garderoben och hänga upp bälten och halsband.

Lysa upp Decor

Din garderob bör vara ljusa och välkomnande. Bra belysning kan du se dina tillhörigheter klart. Förbättra belysningen i din garderob kan vara så enkelt som att byta till en högre watt glödlampa. Du kan också köpa batteridrivna lampor för att lysa upp mörka hörn av garderoben. Måla väggarna en ljus, ljus färg, som bjärt vitt eller svagt gul eller rosa.

Andra överväganden

Krokar på den garderob dörren håll badrockar eller pyjamas. En helfigursspegel på garderoben dörren är praktiskt för att kontrollera dina kläder. Hålla en tvättkorg eller hämma i garderoben tillsammans med en lagning korg. Så snart du märker en saknas knapp eller en trasig fåll, släppa plagget i denna korg. Med några veckor, gå igenom korgen och göra reparationer.