Den genomsnittliga kostnaden Per kvadratfot för installation av aluminium uteplats täcker

Aluminium uteplats täcker ger skydd från väder villkorar. Installera en uteplats cover kan öka värdet på din bostad och senast under många år. Den genomsnittliga kostnaden varierar beroende på material som används och huruvida en entreprenör installerar uteplats omslaget. Den ungefärliga kostnaden för en aluminium uteplats täcker mäta 20 av 20 fötter är mellan $6,000 och $8,000, enligt CostHelper.com.

Typer

Framsteg i fabriks-av aluminium har lett till ett brett utbud av uteplats täcker i olika färger och texturer. Några aluminium uteplats skal efterlikna utseendet på trä men är mycket lättare att underhålla. Tillverkare och uteplats täcka återförsäljare erbjuder en DIY kit, som kan anpassas baserat på storleken på din uteplats. Tillverkare erbjuder en garanti på utförande eller produktionsfel av aluminium.

Standarden täcker

Designer aluminium täcker är generellt högre kvalitet och dyrare. Byggsatser allmänt börjar på $10 per kvadratfot för uteplats kit som fäster till hemmet. Fristående byggsatser börjar på $15,50 per kvadratfot. Om du planerar att anställa en entreprenör att installera aluminium uteplats täcker, ökar kostnaden.

Isolerad täcker

Isolerad aluminium uteplats täcker funktionen strukturella skum inuti. Isoleringen minskar värmen under uteplats omslaget. Dessutom minskar ljudet av regn och kan vara gick på. Isolerad aluminium locket kit som fäster till hemmet generellt börja på $13,50 per kvadratfot. Fristående kit börjar på $19,50 per kvadratfot.

Övervägande

Din behörighet kan kräva bygglov att installera en aluminium uteplats täcker. Kontakta din jurisdiktion tillstånd att ta reda på vilka kraven är på uteplats omslaget. Varje jurisdiktion har särskilda krav utifrån väderförhållanden såsom vind, snö och värme. Att få tillstånd att installera en uteplats cover behöva betala en avgift.