Den genomsnittliga kostnaden för en tegel uteplats

Den genomsnittliga kostnaden för en tegel uteplats

Tegel uteplatser varierar i pris bestäms av två huvudpunkter: material och arbetskraft. Material hänvisar oftast till typ av tegel som används. Traditionella röda tegel är det billigaste och kostar lite för att köpa och installera, medan bluestone eller STENPLATTA är mycket dyrare. Gör uteplatsen själv kommer att minska kostnaderna för arbetskraft, men du måste ha en exakt plan och kunskaper som krävs för att göra det hållbart.

Material

Materialet är i allmänhet den dyraste delen av att bygga en tegelsten uteplats, snabbt följt av entreprenören kostnader om du hyra professionella installatörer. En stor del av tegel kostar beror på vilken typ av tegel används. Glöm inte att lägga till kostnaden för cement baser, sand eller grus Fogfyllningar och fogmassor används för att skydda uteplatsen. Dessa kostnader kan lägga till ett betydande belopp, även om priserna kan variera. När man överväger uteplats arbete, beräknas kostnaderna vanligtvis per kvadratfot, så att veta exakt hur stora uteplatsen blir är nödvändigt.

Kostnad per kvadratfot

Stenarbeten som bluestone eller STENPLATTA kan köra mellan $15 och $20 per kvadratfot. Traditionella tegel tenderar att vara mycket billigare, runt $2 till $3 per kvadratfot istället. Nedbrutet granit går för runt $7, medan stämplad betong har en effekt på ca $9 per kvadratfot. För traditionella tegel innebär detta att en uteplats mätt på 15 av 20 fot skulle kosta omkring $750--för tegel leveranser bara. På motsatt spänna, kan STENPLATTA uteplatser av liknande storlek kosta mellan $4.500 och $6,000.

Mantimmar

När du skapar en gör det själv uteplats, krävs vanligtvis en hel del arbete. Många glömmer att lägga till i dessa arbetstimmar som en del av kostnaden, men det är tid som skulle kunna användas för andra saker och bör räknas som en del av kostnaden. Även en genomsnittlig storlek uteplats kan kosta upp till 150 man timmars arbete.

Entreprenör

Komplicerade mönster eller professionellt skapade uteplatser med nivå cement baser vanligtvis måste installeras av entreprenörer. Medan priserna varierar, lägger detta en stor del i kostnaden för uteplatsen. Även förbereda ett område och om cement kostar en $1,000 till $2,000, medan faktiskt om och tätning tegel kan kosta en annan $2500 eller mer.

Extra kostnader

Uteplatsen själv bör nog inte betraktas i slutet av de nödvändiga kostnaderna. De flesta uteplatser behöver tillägg att göra dem till användbara utrymmen--objekt som stolar, lounger, gungor, grillar, markiser, parasoll, etc. Var noga med att planera för dessa objekt och lägga till dem i den totala kostnaden.