Den genomsnittliga kostnaden för en behandlade pooldäcket Installation

Den genomsnittliga kostnaden för en behandlade pooldäcket Installation

En av de mer attraktiva tillbehör på utsidan av alla hem är en välbyggd och korrekt installerad däck. En utomhusterrass fungerar bra när den är ansluten till ett hem doorwall strejk, särskilt eftersom det gör uteplatsen-typ aktiviteter i en vacker miljö. Utomhus däck är vanligtvis tillverkade av tryckimpregnerat virke. Om du funderar på att ha ett däck installerat men vill kontrollera kostnader, är en behandlade däck oftast det bästa svaret.

Behandlade däck kostnader

Kostnaden för att ha en behandlade däck installerad debiteras av kvadratfot, som inkluderar både arbete och material. Idéer för däck Designs hemsida säger att en behandlade däck i Ohio under 2011 kostar ca $24 per kvadratfot. I San Diego kostar $18 per kvadratfot och upp till installera en grundläggande behandlas däck. Enligt webbplatsen FIXR är 2011 genomsnittskostnaden för en 16-av-20 fots behandlas däck $10,634, eller $33 per kvadratfot.

Däck kostnad faktorer

Om du bor nära eller i en stor stadsområde, räkna med att betala mer för ett däck för ditt hem på grund av högre arbetskostnader. Men, om du har flera entreprenörer budgivning för att bygga din nya behandlade däck, kunde du se lägre totala kostnader. Om du bor i ett avlägset område blir materialkostnad för dina däck också högre. Slutligen tryck behandlat virke för däck är billigare än ceder, redwood eller komposit material och vinyl golvbeläggningar.

Däck kostnad Raisers

Installationskostnader för något däck är noterad för grundläggande modeller innan några förbättringar eller förbättringar läggs i. Till exempel kommer att har ett nytt däck färgade eller förseglade av byggmästare när den är klar öka sin totala kostnaden. En annan däck tillbehör som höjer dess installationskostnaden är att ha elektriska service som försäljningsställen eller belysning lagt till. Ännu har ett annat däck kostnad raiser en Höj-och sänkbara förtält att ge skugga installerat över däck.

Överväganden

Enligt webbplatsen FIXR är en monetär fördel med en utomhusterrass installerat att det lägger till en hemmets andrahandsvärde. I många fall kan en husägare räkna med att få tillbaka cirka 80 procent av en utomhusterrass kostnaden när hon säljer sitt hem. Det är också en bra idé att färga eller försegla en kortlek, även när det byggs av tryckimpregnerat virke. Lägre kostnad att ha en behandlade däck byggt av färgning eller tätning det själv.