Den genomsnittliga kostnaden för en apparat serviceavrop

De flesta apparaten verkstäder tar ut en serviceavgift för att besöka hemmet och att ge en uppskattning. Det kan ta några försök och misstag innan en husägare finner en butik med en politik som passar hennes behov.

Genomsnittlig kostnad

Kostnaderna för ett servicebesök varierar beroende på plats. Större storstadsområden har högre kostnader och områden med högre levnadsomkostnader som Kalifornien och New York har också högre avgifter. År 2010 var den genomsnittliga kostnaden för ett servicebesök $75-$125.

Låg avgift

Vissa apparaten reparation tekniker använder en låg serviceavgift som en marknadsföring enhet. I olika städer, en husägare kan hitta en tjänst som annonserar $29.99 serviceavgifter eller $35 tjänst samtal. Dessa kan vara bra erbjudanden och ett sätt för en mindre aktör att fånga uppmärksamheten hos en husägare. De kan dock också vara en klassiskt bete och switch taktik.

Ingen Service avgift verkstäder

Vissa affärer annonsera ingen serviceavgift eller ingen avgift för uppskattningar. Däremot besöker ett hem och ge ett bud tar tid, och därför kostar pengar. Om en husägare väljer en butik att priserna här sättet, måste du teknikerna inte tar ut avgifter för körsträcka eller någon annan hemlig avgift. Se också anmärkning av bud kostar. Kostnaden för besöket kan integreras i högre labor avgifter för samma reparation.