Den bästa tiden att Trim floden björkar

Floden Björk (Betula nigra) är en mer värme-tolerant och brons Björk borer-resistenta träd vuxit där andra björkar tenderar att vackla eller aldrig ser trevliga ut i landskapet. Snabbt växande och ofta multi-trunked, visar gul höstfärg och flagnande bark.

Tidsram

Trimning är bara en lätt form av beskärning underhåll, ofta med sporadiska twig förkorta. Lätt putsning är OK i sen vinter och tidig vår, men att undvika överdriven sap blödning, fokus omfattande trimning eller större beskärning uppgifter fram till slutet av sommaren och över hösten enligt den Ohio State University och North Dakota State Extension Service webbplatser.

Överväganden

Eftersom floden Björk och dess talrika sorter är värme- och ganska sjukdomsresistenta i stort sett, finns det mindre oro för beskärning i tidigt på våren och den resulterande sap blödning. Trädet kommer inte dö från sap förlusten.

Missuppfattningar

North Dakota State säger inte att bry sig måla någon typ av beskärning färg eller tätningsmedel på de skurna sår på floden björkar, oavsett säsong eller förekomsten av sap blödning. Sap renar skärande såret och leder till naturliga callousing och healing. Bli inte förvånad om vissa mögel växer på våt bark från sap eftersom den är rik på kolhydrater.