Den bästa rengöring metod för Nylon matta

Den bästa rengöring metod för Nylon matta

Ditt hem mattan tar stryk. Från husdjur till din familj spåra smuts in i huset, kanske din nylon matta smutsiga och i behov av rengöring. Nylon mattan är inte svårt att rena, men inte tar upp mycket vatten och kommer att ta lång tid att torka om du använder ett Vattenbaserat rengöringsmedel. Den bästa rengöring metod för nylon matta är en torr metod som använder ett pulver renare som lätt tas bort med en dammsugare.

Torka mattan rengöring metod

Rengöring din nylon matta med en torr metod består av tre delar som enkelt är klar på en dag. Den första delen måste du strö nylon mattan med pulver lösningsmedel. Låt pulvret sitta på mattan i 15 minuter. Flytta någon möbel från mattan. Också, hålla husdjur och familjemedlemmar från att gå på mattan. Nästa del innebär att man använder en särskild buffert som har två roterande huvud att arbeta lösningsmedel pudra in i fibrerna av din nylon matta. Sedan, för att slutföra den torra mattrengöring process, Dammsug mattan med din vanliga dammsugare. Din vakuum tar bort lösningsmedel pulver och smuts från nylon mattan.

Installera en ny väska i dammsugaren innan du börjar det vakuum steget. Du kan också ta bort och kassera denna väska när de vacuuming steget har utförts. De lösningsmedel pulver och smuts kan göra dammsugare påsen full snabbare.

Daglig rengöring Tips

Mellan rengöringar, vakuum nylon mattan regelbundet och använda ett pulver renare plats-Rengör alla ställen när de inträffar. Använd inte ett Vattenbaserat rengöringsmedel. Det kommer att ta lång tid att torka och kan skada din matta. Om alla vätskor spiller på mattan, Använd en vit handduk för att absorbera vätskan omedelbart. Använd inte en färgad handduk; färgen kan överföra till din nylon matta.