Delta badkar kran reparation instruktioner

Delta badkar kran reparation instruktioner

Delta gör högkvalitativa kranar, alla med ett brett utbud av funktioner. Badrum och badkar kranar inkluderar temperaturkontroll och Skålla skydd. Dessa kranar är inte immuna mot reparationer, emellertid. Då och då, kommer att din Delta kran kräva nya delar att hålla den igång som ny. Som sätet brickor slits ut, kommer du upptäcka läckor runt kranen huvudet. Ersätta dem, och dessa läckor kommer att försvinna. Fix tar bara några minuter.

Instruktioner

•Starta utanför ditt hem vatten genom att stänga avstängningsventiler på vattenpipa.

•Ta bort skruven som fäster kran handtag kranen stammen. Använd en skruvmejsel (för Phillips-head skruvar) eller en insexnyckel för Allen-head nötter. Lyfta kran handtag efter skruven tas bort. Spara skruven för återanvändning.

•Dra upp locket runt toppen av kranen. Detta är en mässingsbricka som är nästan jäms med huvudet av kranen. Använda ett par tång för att lossa och ta bort denna del.

•Placera en duk över huvudet på kranen runt trim GJP, den delen precis ovanför basen av kranen. Tag den gemensamma jordbrukspolitiken (runt duken) med en stor tång och vrida den åt vänster för att ta bort den. Dra det från kranen. Ta bort ventilen och o-ringen inuti.

•Lift ut sätet brickor med spetsen på insexnyckel. Detta är små, runda gummipackningar inuti de två hålen inuti kranen. Placera nya i hålen och se till att de är i jämnhöjd med kran skålen.

•Byt ut patronen och O-ring nästa med helt nya delar för din kran. Skruva fast muttern igen. Ersätta trim locket och dra åt den för hand. Skjut i handtaget på spaken och ersätta fästa skruven med insexnyckel.