Delar av en Venus Fly-fälla

Venus fluga-fällan, även känd som släktena muscipula, är en köttätande växt som kan odlas inomhus våra utomhus. Trädgårdsskötsel entusiaster njuta växer Venus fluga-fällor eftersom de är till skillnad från andra blomma eller växter som kan odlas i en blomsterträdgård. En Venus fluga-fällan kräver vatten, mark och solsken precis som alla andra växter, men det kräver också små insekter som en del av dess diet.

Blad bas

Venus fluga-fällor har två blad delar: ett blad bas och ett blad blad. En Venus fluga-fällan växer ur marken med sin breda och platta blad bas, utför fotosyntes.

Svällning mekanism

Den andra blad delen av en Venus fluga-fällan är dess svällning mekanism, kallas även fälla, leaf-bladet eller lamina.Ändarna av bladen består av två lober gångjärn tillsammans som kan öppna och stänga för att fälla en liten insekt.

Trigger hårstrån

Venus fluga-fällor har oftast flera utlösare hårstrån växer på varje fälla LOB. När en insekt landar på en Venus fluga-fällan och flyttar, vet utlösa hår att det är levande bytesdjur som kan fastna och ätas.

Venus Fly-fälla tänder

Egdes för en Venus fluga-fällan har tänder och titta fingerlike. Den tänder spets tillsammans när en insekt är fångade av anläggningen.

Bladskaft

De två blad delarna av en Venus fluga-fällan, blad blad och blad bas, sammanfogas genom en liten stjälk kallas bladskaftets.