Deep Sterling Silver Matt rättsmedel

Deep Sterling Silver Matt rättsmedel

Silver angrips när ytan av metallen interagerar med svavel i luften. Den resulterande silver sulfiden visas som en svart eller brun strimmor. Polering silver regelbundet håller den från att mattas, men om silvret har suttit, risken är att den behöver rengöras. Det finns olika sätt att rengöra metallen beroende på hur illa skadat det är.

Flytande polska och rengöring våtservetter

För fläckig och skamfilade silver med medelstora ljus nedsmutsning kan flytande polska rengör ytan utan behov av slipmedel eller tung ansträngning. Vissa vätskor kan användas för att doppa silver medan mycket små Matt kan rengöras med en trasa blöta ner med lösningen. Vissa vätskor innehåller ett skyddsmedel för att avvärja vidare Matt. Våtservetter är en produkt som sysselsätter en trasa före mättad med Matt att ta bort vätska. Det är bra för mellan pinnarna av en gaffel eller liten detaljområden där vissa gnugga måste göras men polska kommer att vara svårt att ta bort.

Krämer och kuddar

Polska kit med en rub-on kräm förening och svamp applikatorer fungerar bra för tyngre mattas. Hand måste användas så att silver pläteringen inte är gnidas bort av ytan av silver. Grädde puts lämna en bra glans. Krämer är vanligtvis kvar på objektet i några minuter så att den silver sulfiden vändas, och åtgärden gnugga sedan sämskskinn metallen och återställer den ursprungliga glansen. Andra kit kommer med förinstallerade svampar och för att ta bort grädden en gång aktiverat. Se till att inte använda saker som tandkräm. Medan vissa säger att det fungerar bra, kan det vara slipande och skrapa på ytan av ditt silver.

Skum, kuddar, handskar och förbehandlade dukar

Det finns handskar, dukar och kuddar för att gnida Matt bort med en polering kräm eller förening redan i materialet. Handskarna är användbara eftersom de redan är på händerna och mild gnugga är endast nödvändiga åtgärder. Handskar med en polering grädde tillämpas på handskarna och kan tvättas efter användning. Behandlade dukar och kuddar fungerar på samma sätt, men kastas bort när de är nedsmutsad. En annan enkel metod är en skum som appliceras med fingrarna eller en applikator. Skummet är en krämig ämne men när tillämpas ingen gnidning är inblandade; Det är helt enkelt sköljas bort.

DIP

En vanlig hem metod att doppa silver utan skador är en icke-slipande och enkel lösning för tunga Matt. Linje botten av en diskbänk, glas ugnsform eller plastbehållare med aluminiumfolie. Var noga med behållaren är tillräckligt djup för att fördjupa de silver objekt. Häll kokande vatten i behållaren. Lägga till 1 till 2 matskedar salt och bakpulver. Använda mindre för en mindre behållare, mer för större. Doppa silver i lösning, att se till att silver vilande på folien. Om det finns flera stycken, vara säker på att de vidrör. Den silver sulfiden kommer att lockas till folien och du kan titta på som Matt försvinner av silver.