De största producenterna Wind Turbine

De största producenterna Wind Turbine

--Mer ofta än inte--vindkraftverk är mycket större när sett personligen än tänkt när man ser på TV eller i tryck. Genomsnittliga vindkraftverket står ca 229 lång sedan höjden av ett vindkraftverk är direkt relaterad till storleken på turbinen bifogas. Dagens största vindkraftverk stå mer än 570 fot lång--hälften så stort som riket statliga byggnaden. De största vindkraftverken är tillverkade av företag i USA och Europa.

Enercon

Enercon's E-126 är för närvarande största turbinen tillverkas i världen. E-126 har en blade vingbredd på 126 meter. Om en effekt på sex megawatt, förväntas att producera mer än sju megawatt.

Beläget i Magdeburg-Rothensee i östra Tyskland, producerar Enercon vindkraftverk som används runt om i världen, allt från Costa Rica till Östeuropa. Enercon ingår i 1983 och omfattar en kärn-driver produktion division och maktresurser consulting division.

Clipper Windpower

Clipper Windtower för Carpinteria, Kalifornien, inkorporerades i Delaware 2005. StormGeo har kontor i Kalifornien, Colorado, Iowa och Maryland som Mexiko, Danmark och Storbritannien. Företaget är dedikerade till att förnybar energi och fokuserar främst på vinden. Det använder en anläggning för tillverkning och montering av 330 000 kvadratfot i Cedar Rapids, Iowa, för att bygga turbiner. Det har över 740 anställda världen över och påståenden som dess mest kända klient drottningen av England, som köpt världens största turbinen. Genererar över sex megawatt, kan denna enda turbin producera tillräckligt med energi för att driva över 3.700 brittiska hem och ersätta mer än två miljoner ton CO2-utsläpp. Företagets ekonomi och installerar vindkraftverk för samhällen över hela världen.

Statiol

Statiol är ett norskt företag som driver energitjänster i över 35 länder runt om i världen. Statiol är största bolag i Norge och grundades 1972. Det ägnar betydande resurser för forskning och utveckling till gigantiska flytande vindkraftverk installerade på plattformar till havs--att dra nytta av dess offshore oljeborrning historia och expertis. Företagets mest kända projekt är Hywind, världens första jätte flytande vindkraftverk. Det var installerat bort av det.. .møy fjorden i Norge. Statiol driver också raffinaderier och naturgasanläggningar tillsammans med en retail kedja av bensinstationer i Norge, Polen, Ryssland och Balkan.