De bästa ställena att sätta en snö staket

Snow stängsel finns i två varianter, och som minskar problemet med drivande snö på vintern. Det finns trä olika och en orange plast sort. De används inom flera områden av olika personer, beroende på var de bor. De har också använder i hemmet, även när det inte är vinter.

Planket snö

Detta är det traditionella snö staketet. Den har 3 - till 4-fots träribbor med en längre, tjockare slat varje 6 fot till ankare i marken. Bredden mellan lamellerna är 1 tum. Syftet med planket är att stoppa och hålla snön. De är dyrare än ett plastkort, men har fördelen att de kan användas på stränderna för att hjälpa med drivande av sand på sommaren. De gör också bra trädgård staket, som hålla ute kaniner och andra djur.

Plast staket

Plast staket är billigare än planket men du kommer att behöva köpa metall andelar för stöd. Plast staket är en serie av sammanvävda lådor som liknar en tjock mätare netto. Fördelen är att det är lättare att köra i kurvor. Det har inte fördelarna med trämodell, eftersom torgen i stängslet kommer att tillåta att djur genom, och det svälls inte snö och sand nästan lika bra.

Perfekt placering

Områden såsom gård fält eller Parker ligger vid större vägar är bra platser för snö staket. De kommer att minska mängden snö blåser tvärs över vägen genom att fånga och skapa en drift. En snö staket kommer att faktiskt minska mängden snö som blåses in i dörröppningen och snöar du i. Det bästa sättet att göra detta är att placera staket omkring 20 fot från ingången, i en båge-formade mönster. Det bör båge mot dörren, med spetsen av bågen framför dörren.

Installera en snö staket

Stacket av trä i snö kör kostar runt $50 per 50-fots rulle, medan plast versionen är $21 per 50-fots rulle. Kommer ni att köpa staket insatser; de kan vara antingen metall eller trä, och behöver någon typ av tråd binder till hålla staketet fast till inlägget. Stängselstolpar måste vara 8 till 10 fötter apart. De kan vara pounded i när marken är fortfarande varm med en post setter.

Läge

Snö staket bör placeras i områden som drift. Toppar av kullar kommer att fånga några av de potentiellt drivande snö. Om du bor i en förort, ska du lägga en del av stängslet vid bakre kanten av din egendom linje eller runt en uteplats att stoppa snön från att blockera i dörrar. Om du är i ett landsbygdsområde och hindrar en uppfart drift, kom ihåg att ha staketet minst 35 fot från enheten. Om detta är första gången sätter du ett staket upp, hålla reda på där drivorna tenderar att inträffa innan du sätter upp staket.