De bästa madrasskydd för vägglöss

Vägglöss dölja på madrasser, där de stjälk du på natten medan du du sover. Som täcker din madrass med ett fodral som skyddar mot Vägglöss kan hindra dem från avel och tillåta du till slummer säkert. Bödlarna och tillverkare av vissa madrasskydd säga som täcker din madrass stannar vägglöss från utfodring på din kropp och lägga ägg i dina sängkläder. En vägglus epidemi har gett upphov till försäljning av många typer av skyddande madrasskydd.

Nahanni av Obasan

Nahanni tillverkar två modeller av madrasskydd, tillverkade av ekologisk bomull och ull. Den Nahanni 4000 har en ren ull täcke, och enligt bolagets hemsida, är 99 procent vattentät. Priset beror på storleken på madrassen men sträcker sig från $140 till $299. Den Nahanni 6000 är en tvättbar ekologisk bomullsjersey, som varierar i pris från $143 för en tvilling till $287 för en California king size. En liknande Nahanni modell för närvarande inte erbjuds av Obasan fått ett topp betyg för både komfort och skydd från vägglöss.

AllerZip frotté

Den Protect-A-Bed AllerZip madrasskydd med sin varumärkesskyddade "BugLock" kommer med en slät bomull frotté yta. Enligt bolagets hemsida, täcker förhindrar vägglus inresa och utresa och är "tugga bevis." Kostnaden spänner bildar $107,99 till $139.99 2011.

AllerZip spjälsäng fodral

Denna madrasskydd erbjuder trygghet för föräldrar till spädbarn och små barn som kan oroa sig över begbugs. Denna speciella spjälsäng-storlek madrasskydd, som mäter 28 av 52 inches, har en frotté yta för ett barns komfort. Materialet gör den vattentät och sval på sommaren och varm på vintern. Pad är tvättbara och kan steriliseras på upp till 250 grader. Enligt Allerzips hemsida, är madrassen certifierad av ett entomologi laboratorium vara vägglus bita bevis. Kostnaden är $67.49 från och med 2011.

Ren lyx

Ren lyx erbjuder en "dust mite-proof" madrasskydd tillverkad av en speciell 100 procent polyester. Enligt bolagets hemsida har den en liten porstorlek, som ger allergi kontroll och förhindrar sällskapsdjur ilska, dammkvalster, vägglöss och andra skadliga allergener. Kostnaden varierar från $71,95 till $137.95 från och med 2011.