De bästa klädsel rengöringsprodukter

De bästa klädsel rengöringsprodukter

Klädsel finns som täcker soffor, kärlek säten och stolar. Övertid, stoppningen blir smutsiga, smutsiga, målat och kräver en bra rengöring. De bästa klädsel rengöringsprodukter är de som är billiga och utföra jobbet utan att fylla din miljö med starka kemikalier. Innan du börjar reningsprocessen, använda klädsel fastsättning på din vakuum ta bort yta smuts och hår från klädseln.

Vit vinäger

Vinäger är en mångsidig naturliga vätska som kan ren och luktfri medan döda mögel. Även om vinäger har en stark stickande lukt, det försvinner snabbt och tar bort tuff lukter, som cigarett rök och pet urin. Vinäger kan användas ensam för att ta bort klädsel lukter, eller kan du lägga till 1 kopp ättika någon stoppning rengöring recept att lägga en deodorizer och svampen killer boost till lösningen.

Flytande diskmedel

Flytande diskmedel används främst för att tvätta tallrikar, skålar, kastruller, stekpannor och redskap. Det kan dock också omvandlas till en matta och klädsel cleaner. Eftersom flytande diskmedel inte innehåller giftiga kemikalier, kommer det inte förorena ditt hem med rök eller hårda rester. För att använda flytande diskmedel som en klädsel cleaner, kombinera 1/4 kopp av tvål med 1 dl varmt vatten. Använd en visp eller hand mixer för att blanda objekt tills du uppnår ett diskmedel lösning. Doppa en scrub pensel i diskmedel blandningen, och skrubba klädseln. Skölj stoppningen, fukta en trasa med kallt vatten och blot klädseln.

Borax

Borax är en annan helt naturliga rengöringsmedel som har en mängd olika användningsområden. Borax är ett vitt pulver av hydrerade natriumborat och finns i tvätt rengöringsmedel mittgången. Borax kommer inte bara rengör din klädsel men kommer också att döda mögel. Blanda ihop 1/2 kopp borax med 4 till 5 koppar vatten. Se till att du blanda innehållet så att alla borax är upplöst. Använda en skrubb borste för att skrubba borax i klädseln. Skrubba med cirkelrörelser tills du har rengjort klädseln. Fukta en trasa med vatten och skölj stoppning av blotting med trasan.

Bakpulver

Som ättika är bakpulver en helt naturlig renare och deodorizer som inte kommer att skada människor eller husdjur. Bakpulver kan användas regelbundet för att fräscha upp din klädsel. Frikostigt strö bakpulver på klädseln, och Låt sitta i några timmar. Säkra klädsel tillbehöret till din vakuum, och använda tillbehöret att ta bort bakpulver.