De bästa blommorna till anläggningen i Virginia

De bästa blommorna till anläggningen i Virginia

Ett brett utbud av blommande växter blommar i Virginia. Statens klimat är särskilt fördelaktig för trädgårdsarbete. Beroende på var du bor i Virginia, kan sista frost hända var som helst från mitten av maj till slutet av juni, medan sista frost uppstår mellan slutet av augusti och slutet av oktober. Denna långa växer och blommande säsongen tillåter en mängd olika blommor att frodas i staten.

Nyförvärv

Virginia Cooperative Extension föreslår plantering nyförvärv eller Brunröd, i en Virginia trädgård om du vill ha en display av ljusa färger år efter år. Dessa växter också spridas, så varje planta kan sluta skapa en dunge med 30 till 40 Blom. Dagliljor kan producera blommar med kronblad som är brett, svängda, överlappande, smal, frilled, ruggig eller plisserade, beroende på sort. Plantorna växer också i en mängd olika färger som rosa, lila, grädde, röd och gul. Medan blommorna bara varar en dag, kommer att en annan blomma ersätta den nästa dag. Dagliljor trivs i full sol till halvskugga och i väldränerad, något sur jord.

Mistflower

Den mistflower, eller conoclinium coelestinum, är vanligt i Virginia, enligt Floridata, som säger trädgårdsmästare pris mistflower för dess Blom. Den perenna bushen producerar massor av små, fuzzy blå blommor. Blommorna verkar ofta ha färgtoner av mörkare blått, lila eller rosa.

Denna blomma växer vanligen längs kanterna av strömmar eller andra vattendrag, i våta ängar och fält. Mistflowers kan spridas snabbt, så var försiktig med dem om du inte vill att ta över ett område. De trivs i full sol till halvskugga och i fuktig till våt mark.

Virginia blåklockor

Virginia blåklockor, eller mertensia virginica, är så vanligt att staten att de var döpta efter det. De är väl lämpad för Virginia trädgårdar, enligt växt infödda. Dessa blommor är perenner som växer ca 18 inches tall. De producerar stora blad upp till 7 inches lång. Anläggningen producerar kluster av blommor på ändarna av dess grenar. Blommorna är formade som små klockor. När de är knoppar, är blommorna ljust lila färg. Som de mogna, blekna de till en ljusblå. Virginia bluebell växter föredrar filtrerade sol till halvskugga och fuktiga områden med bördig jord.