DAP konkreta vattentäta Filler & tätningsmedel instruktioner

DAP konkreta vattentäta Filler och tätningsmedel fyller små sprickor i betong eller murverk. Använda det för uppfarter, trottoarer, uteplatser, steg eller andra ytor av tegel, block, betong, sten, puts eller cement. Det är tålig för exteriör användning och motstår olja, bensin och salt, men är inte lämplig för tunnelbanetrafik och under-vatten reparationer. Gäller det när temperaturen är över 40 grader och regn är inte i prognosen för 24 timmar. Lämna tätningsmedlet den naturliga grå färgen att smälta med cement, eller måla den efter det har torkat minst två timmar.

Instruktioner

•Hållare bort någon lös cement eller murbruk från det område du vill reparera och tvätta bort fett eller olja fläckar med tvål och vatten. Låt området torka.

•Kapa om DAP tätningsmedel patronen i vinkel med sax. Skär närmare för en mindre pärla och får tipset för en större, beroende på storleken på sprickan du vill fylla. Placera kassetten i en fogtätning pistol.

•Håll spets mot ena änden av den spricka, och tryck på avtryckaren. Flytta den fogtätning pistolen att infoga en linje av filler i sprickan.

•Dampen en trasa eller spackel, och springa den längs ytan för att tvinga filler djupare i sprickan och jämna det nivå med ytan.

•Rengör upp extra filler med en våt trasa eller pappershandduk inom en halvtimme innan det torkar. Skydda Dap fogmassa mot regn i 24 timmar eller längre om vädret är kallt eller fuktigt. Det bör helt botas inom sju till 14 dagar.

Tips & varningar

  • Behöver du fylla en större än 1/2-tums bred eller djup spricka, använda en skum backer spö för att fylla luckan innan du använder DAP filler.
  • Använda produkten i ett väl ventilerat utrymme, och undvika att få det på huden. Ytterligare säkerhetsinformation, finns det varuinformationsblad.