Däck tätskikt system

Däck tätskikt system

Däck är strukturer som bifogas ett hus att tillhandahålla ett säkert område för utomhus underhållande. Även utformning och storlek av däck kan variera kraftigt, är dessa strukturer ständigt utsatta för elementen. För att förlänga livet och integriteten hos dina däck, bör du installera ett tätskikt system.

Glasfiber beläggning

Glasfiber beläggningssystem utnyttja rundstrålande vävd glasfiber som är bundna till dina däck genom en vattenavvisande harts. Glasfiber tätskikt kan användas för att reparera spruckna eller skev däck och det kan förhindra från att behöva riva ut dina däck. När glasfiber är kopplad till dina däck, ett underlack är normalt tillämpas, och en gång torkade du kan applicera olika utföranden.

SLIP ark

SLIP ark tätskikt innebär att placera eller halka, flera lager av specialiserade material över dina däck ytan. Materialet är säkrad till dina däck av kemiskt limmar dem på kanterna på däck. SLIP ark ger en vattentät barriär mellan däck och element, och avsikten är att flytta med naturliga expansion och kontraktion av däcket.

Pebble Bond

Pebble bond tätskikt görs endast på konkreta däck och även det ger ett levande utseende till något utomhus utrymme, det kräver regelbundet underhåll och vård. I princip pebble obligationer är lilla klippan småsten som limmas ihop på en epoxi flytgödsel och en jämn beläggning tillämpas. För att förhindra komplikationer, när den ursprungliga flytgödsel appliceras och helt torkat, måste en extra epoxi beläggning tillämpas tillsammans med en UV-resistent beläggning för att förhindra solskador. Pebble limning måste repareras på minst en gång om året som stenarna tenderar att bryta sig loss.

Spraya på tätningsmedel

Spraya på fogmassor är vanligtvis gjorda av en gummi-silikon blandning eftersom dessa material är motståndskraftig mot slitage från elementen. Det bästa tätningsmedel är de som torkar klart och absorberas lätt av porösa material som trä, betong, tegel och sten. För att ansöka, däck måste rengöras alla skräp och en low-pressure spruta gäller tätningsmedel. Medan andra tätskikt system måste installeras av en professionell, kan spraya på fogmassor användas av Ickeprofessionella.