Däck järnväg ledstången idéer

Däck järnväg ledstången idéer

Ett däck är en värdeskapande komplement till alla hem, och räcket är mer än bara en dekorativ pjäs. Med den stora mångfalden av räcke alternativ glömmer folk att den primära uppgiften för ett räcke är säkerheten. När du väljer en design och material, ta din familjs behov i beaktande. Den idealiska däck räcken måste vara tillräckligt säkert för att hålla barn och husdjur inuti utan att blockera för mycket av vyn. Också ta hänsyn till underhåll och vara realistiska om hur mycket underhåll du är villig eller kunna utföra.

Wood

Wood räcken är mer vanliga än andra typer eftersom de flesta däck är gjorda av trä, men känner mig inte skyldig att använda samma trä som dina däck. Olika lövträd, som furu, mahogny och även exotiskt, kan ta i färg spela utan ser ut som en helt separat enhet. Spela med kombinationer av trä och storlek, form och avståndet mellan stängerna för ett ovanligt uttryck. Mest sorter av trä skall trycket behandlas årligen och återförslutas varje två eller tre år--oftare i hårda klimat. Wood kompositer och plast virke erbjuda utseendet på trä utan underhåll men tenderar att kosta mer.

Metall

Metal räcken kan är brett och varierat mycket, från gjutjärn viktorianska scrollwork till Art Deco stålrör, och komplettera både trä och cement däck. Metall ståndare är gjorda i ett större antal former än trä och kan bryta upp raka linjer på däck för en mer organiskt känsla. Mest metal räcken rostar med tiden, men en exteriör färgskikt kan förhindra rost. Om du väljer en pulverlackerade räcke, sjunker ditt underhåll till i princip ingenting. Den enda nackdelen är att metall räcken tenderar att bli varm vid beröring i direkt sol.

Glas

Glas är ett relativt nytt räcke koncept och vilar mot hög slutet budget spektrum. Blad av härdat glas upp till en tum tjock garantera att barn och husdjur inte kommer faller samtidigt som en vidöppen bild. Underhåll är minimal och är besläktad med utomhus fönster tvätt. Räcken i glas är vanligtvis reserverade för cement däck som åldrande trä kan bli för svag för att hålla vikten av glaset och allmänt lägger till utseendet på mycket moderna strukturer bara.

Mixa och matcha

Om du hittar dig själv slits mellan två material, prova att använda båda. Några mycket attraktiv räcken har skapats genom att kombinera metall ståndare med en trä räcke eller en metall-topped glasvägg. Innan du låter fantasin springa wild, är det bra att ta hjälp av en deck designer eller arkitekt som vägleder dig om vilka slags kombinationer är fysiskt och ekonomiskt genomförbara.