Däck alternativ för ovan mark Pool

Installera en ovan jord pool kan ge din familj allt det roliga och utövande av en i-mark pool för en bråkdel av kostnaden. Och med rätt design, en ovan jord pool kan vara precis lika attraktiv som en i mark en. Nyckeln är att integrera utformningen av den ovan jord poolen i övergripande inredningen i din bakgård. En av de bästa sätten att uppnå detta mål är av att välja rätt trall alternativet.

Integrera däck

Om ditt hem har en befintliga däck, kan du kunna integrera din nya ovan jord pool i det befintliga däcket att skapa en attraktiv och praktiska bakgård miljö. Denna lösning gör också bra användning av utrymme tillgängligt, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för villaägare med små bakgårdar. Integrera en ny ovan jord pool i en befintlig däck kan också vara en kostnadseffektiv lösning--kostar det generellt mycket mindre för att anpassa dina befintliga däck till poolen än att bygga ett helt nytt däck för pool.

Skapa en bakgård oas

Familjens backyard pool bör vara en oas av avkoppling och den perfekta platsen att koppla av och varva ner efter en hård dag på jobbet eller skolan. En av de bästa sätten att skapa denna oas är att utforma däck med ett tropiskt tema. Att placera krukväxter som palmer längs sidorna av däcket kommer att tilltala några. Andra praktiska och attraktiva Detaljer för dina däck inkluderar tiki ficklampor på varje hörn och attraktiva utemöbler vid poolen.

Skönheten i tegel

Använda tegel som golvval för din ovan jord pooldäck har ett antal fördelar. Tegel är mindre kostsamt än sten för pool däck och det är enklare att installera. Tegel är också enklare och mindre kostsamt att underhålla än många andra golv val, vilket gör det ett bra val för många pool ägare.