Cypress staket stavarna för gör-det-självare

Cypress staket stavarna för gör-det-självare

Cypress stavarna används ofta för att bygga staket. Dessa lister finns på byggnad leverans anläggningar eller via vissa lokala timmer kvarnar, särskilt i southeasten. Gör det själv byggare kanske föredrar att beställa från ett sågverk, som lamellerna kan skäras i specifikationen. Känd för dess livslängd, genomsyras cypress av ett naturligt konserveringsmedel som kallas cypressine. Kärnved, mitten av trädet, innehåller den högsta koncentrationen av cypressine och gör den högsta graden av cypress virke. Lamellerna kan färgas med en konserverande fläck, målade eller lämnade till ålder till deras naturliga silver-grå färg.

Instruktioner

•Utforma din stavarna. Lamellerna kan köra vertikalt eller horisontellt. Funktioner inkluderar bredd, djup och formen på topp. En tobak-stick staket använder 4-fots långa pinnar ungefär 2 inches kvadrat. Slipat stavarna är allmänt 3/4-tums tjock och så länge som önskas för staket höjd. Bredden varierar beroende på design. Övre detalj för vertikala stängsel ofta är helt enkelt klippa rakt över, eller formas till en strejkvakt, antingen rundade eller vassa på toppen. Rita en del av stängslet på rutat papper för en visuell representation av vad du vill ha som den färdiga produkten.

•Measure de linjära fot av staket som du planerar att installera. Att beräkna vertikala stängsel stavarna behövs, Lägg ihop bredden på en slat och utrymmet mellan stavarna. Dela in detta nummer i de linjära fot staket projektet. Detta är ungefär antalet ribbor för att slutföra din cypress staket. Beställa några extra att redovisa problemet lister eller brott. För horisontella stängsel, multiplicera de totala linjära fot för ditt staket med antalet lameller i designen. Till exempel om stängslet har tre horisontella ribbor per avsnitt, multiplicera de totala linjära fot med tre. Inkludera kryssade i din räkna om de används i din design.

•Utforma din gate, om någon. Använd samma slat avståndet på din gate som du använder på din staket för att beräkna lamellerna du behöver.