Creative använder för silvertejp

Silvertejp är i huvudsak en remsa av förstärkt vinyl med stark självhäftande underlag, uppkallad efter dess ursprungligen avsedda tillämpning på uppvärmning kanaler. Men oftast ses i svart och silver, finns den i ett brett spektrum av ljusa färger. Silvertejp är billig, lättillgänglig, stark och mångsidig, vilket gör det ett oumbärligt verktyg för enkla reparationer. Det har använts för att fixa allt från läckande rör till rymdfärjan. Du kan använda silvertejp i ett antal innovativa och nya applikationer också.

Bilverkstäder

Inte tyna bort på sidan av vägen med en trasig fläkt bälte; sno en lång strand silvertejp ihop och göra en tillfällig bälte. Det ska pågå tillräckligt länge för att få till en auto repair shop eller hem. Om inte du är bekväm med tejp under huven, dubbla en remsa av silvertejp till sig själv och göra en bogsering repet till få tryggt hem.

Sportsliga godor

Du kan använda tejp för mindre allvarliga situationer också. Exempelvis om du skulle vilja få i lite bågskytte övning, använda nävar av gammal band plast matkassar och silvertejp för att göra falska mål. Genom att forma och fyllning som du Linda, kan du bilda mål av önskvärd form och storlek, gör allt från kalkoner till rådjur.

Du kan också göra billig, vattentät vikter genom att Linda gamla telefonböcker i silvertejp. Genom att tejpa böcker tillsammans, kan du göra dem allt mer tunga. Som och lagt till bonus, du kan stapla dem prydligt i garderoben när du inte arbetar.

Hantverk

Eftersom silvertejp är tillgänglig i ett antal färger, från rött till guld till grönt, är det ett naturligt val för bearbetning av material. I flera år nu, har de uppfinningsrika unga modedesigners morgondagens skapa och bär sina egna duct tape högtidskläder till balen. Klänningar, långa och korta, med matchande smoking kan vara skräddarsydda och skräddarsydda att passa deras ägare perfekt--- och du kan spara en bunt i processen.

Alternativt kan du Linda en bok i papper och täck den med silvertejp, att göra en färgglad, vattentät bok beskyddare. Dessutom kan du ta bort de papper omslag från boken när bandet har tillämpats och mode skalet i en plånbok med tillämpning av en top stängning och en rem.

Tunna remsor av silvertejp kan hålla upp en slapp fåll, hålla en Axelbandslös topp på plats eller knyta en sko. En bit ut på den enda tystnader bullriga skor. Du kan även använda silvertejp göra en snazzy, iögonfallande slips för din nästa utekväll.