Craftsman Vs. John Deere gräsklippare

Om du letar efter en hållbar och pålitlig traktor gräsklippare till bostäder, har både hantverkare och John Deere liknande produkter som passar dina behov. Även om de varierar i pris, erbjuder båda företagen en mängd bekvämligheter och alternativ för deras klippare. De två mest jämförbara klipparna i pris och prestanda är John Deere X 304 och hantverkare 42 tums Precision gräsklipparen.

John Deere X 304

John Deere X 304 får högsta betyg för slät och jämn klippning enligt konsumenternas search.com. I själva verket var det nr 1 i de fyra av alla klippare granskas av denna källa. Denna klipparen är dyrt på cirka $2999.99; men har det många funktioner och bekvämligheter.

John Deere gräsklipparen drivs av en 17 HÄSTKRAFTER, V-twin motor och har en 15 tums styrning radie. Den har en 42 i precision kniven. Också tillgänglig på John Deere är en 42-tums Edge Xtra gräsklipparen däck eller 42-tums Edge mulching gräsklippare. Denna gräsklippare kommer med en fyra-årig garanti.

Hantverkaren 42-tums Precision gräsklipparen

Om du letar efter ett billigare alternativ till John Deere gräsklipparen, är hantverkare 42-tums precision gräsklipparen ett bra val. Som John Deere, denna klipparen har en V-twin motor men är över $1000 dollar mindre än X 304.

Denna klipparen har sex hastigheter och har en 24 horse power motor. Som John Deere har en 42-tums precision blad. Denna gräsklippare kommer dock inte med gräsklipparen däck för mulching. Hantverkaren gräsklipparen levereras med två års garanti.

För- och nackdelar till John Deere X 304

Enligt consumersearch.com har John Deere X 304 utmärkta prestanda och komfort. Manövrerbarhet är också överlägsen andra klippare. Denna granskning visar också att kvaliteten är ovanför andra klippare granskas av denna källa. John Deere var nr 1 i alla klippare granskas enligt denna rapport. Den enda kon var priset. John Deere kostnaderna betydligt mer än andra klippare inklusive hantverkaren.

Fördelar och nackdelar att hantverkaren 42-tums Precision gräsklipparen

Hantverkaren gjorde det inte in i topp 4 fått av consumersearch.com. Andra recensioner av produkten, som bizzilions.com, dock granska gräsklipparen. De flesta recensioner var gynnsamma för kvalitet och pris. Många recensenter var dock inte nöjda med sätet. Några sade att det var obehagligt. Några recensioner uppgav också att hantverkaren inte rida också. Övergripande recensioner var dock gynnsam särskilt när det gäller priset på hantverkaren och priset på John Deere.

Andra resurser

Inte alla funktioner för varje gräsklipparen finns i denna artikel. Både John Deere och hantverkare webbplatser kommer att ge dig en komplett lista över faciliteter för både klippare. Consumersearch.com, buzzillions.com och consumerreports.org har också komplett recensioner och betyg för båda produkterna.