Citronträd i vinter

Sanna citronträd---de som inte har hybridiseras---är härdiga träd som når 10 till 20 fot i höjd. Eftersom trädet är härdig, kan den tåla iskalla temperaturer på vintern och fortfarande bära frukt; men kan inte de tåla temperaturer mindre än 25 grader Fahrenheit. När temperaturer ner i kallaste temperaturerna, kan du antingen ta citron träd inomhus eller täcka det litet trädet med en filt att bevara värmen ackumuleras under dagen. För inomhus vintern växer, så länge trädet får nog söderläge ljus eller konstgjorda växer ljus kommer den att producera frukter och blad.

Berna

Berna citron, även känd som Vema eller Vernia, mognar till förfall främst på vintern. Som ledande citron sorten i Spanien är denna citron träd sort stor och mycket dekorativa. Frukten bär är ovala, med en tuff skal. Liknar Lissabon citron odlas främst i Kalifornien, några trädgårdsodlare Observera att Berna är bristfällig i syra, lägre i juice än Lissabon sorten.

Eureka

Eureka citron träd producerar frukt året runt men främst grödor på vårvintern. Trädet är medelstor och nästan thorn-mindre, vilket är sällsynt för härdiga citron trädslag. Eureka är känslig för kall chocker och fryser tidigt, finns det kvar genom vintern med rätt vatten, jord och sun. Frukterna odlas ofta tillsammans i stora kluster förutom lövverket.

Femminello

En av de äldsta italienska citron sorterna, Femminello växer kraftigt året runt, men främst på vårvintern. Italienarna kallar vårvintern Blom "Limoni." Frukten kommer i 10 avsnitt och är en extremt saftiga citron frukt typ.

Meyer Lemon

Växer till runt 15 fot vid full mognad, gör Meyer citron en perfekt inomhus anläggning, särskilt i dwarf form. Fördelen med att dwarf form av trädet är att det tar mindre vård och enkelt kan Succémässan eller flyttade inomhus när temperaturen sjunker under noll.

En annan fördel med denna citron art är att det börjar producera frukt i yngre ålder än de flesta andra citrusträd. De vita pappersaktig blommorna på Meyer citron är särskilt trevliga på vintern för deras lukt och uppfriskande utseende. Dessutom Meyer citroner är rundare och sötare än de flesta citroner och ser mer ut som gula apelsiner än citroner. Trädgårdsmästare som vill vänta med att skörda frukterna kan låta citronerna sockra på grenen.