Chia husdjur idéer

Chia husdjur är ett billigt och enkelt sätt att lägga till grönska och nöjesparken i ditt hem. När du får ett Chia husdjur, dock kan det vara svårt att inte tänka mig att det som bara en annan gag gåva som kommer att hamna på den översta hyllan i garderoben. Istället för att tänka på ditt Chia husdjur som en börda, Använd din fantasi och din Chia tjäna ett hushåll syfte.

Undervisa Responsiblity

Lär dina barn att ansvara genom att hjälpa dem suga och ställa in Chia husdjur, då gör det deras ansvar att hålla det vattnas. Detta kan vara ett bra första steg förbereda barnen för en verklig sällskapsdjur. Om de hålla tigger du en hamster men Chia är inte överleva, vet du att de har mycket mer arbete att göra.

Starta en Chia

Starta en Chia och lägga till humor i din sol rum eller lera rum. Barnbarn kommer att älska att besöka Chia insamling och kommer tänker alltid på dig när de ser nya Chia husdjur på displayen i butiken. Du kan också accent större växter genom att sätta en Chia husdjur i marken. Som ska få dina växter att se som de är del av en djur-fyllda djungel.

Chia bur dekorationer

Dekorera reptil eller andra djurburar med Chia husdjur. Växt-livet är inte skadligt för djur, så det finns ingen risk om de äter lövverket. Om du inte vill växa ditt Chia husdjur, kan du sänka den i ett akvarium som en plats för fisk att dölja och simma runt.

Odla andra växter

Använda ditt Chia husdjur växa friska växter på din fönsterbrädan. Överge Chia frön och istället sprida din Chia med alfalfa eller vete gräs frön eller växa katt gräs för ditt husdjur. Också, enligt webbplatsen vete gräs kit, du kan helt enkelt växa din Chia frön och sätta gröna på din sallad. De är säkert och hälsosamt att äta.