Camellia storlekar

Camellia storlekar

Kamelior är en stor grupp av buskar eller små träd som växer i en mängd storlekar. De vintergröna växterna trivs i områden i skugga och i bördiga, sur jord. Olika camellia storlekar gör det enkelt att välja en enligt tillgängliga området.

Crimson ljus Camellia

Crimson ljus camellia (Camellia "Crimson ljus") växer till en full storlek 12 fot med 6 till 8-fot spridning och blommar med väldoftande, rose-rosa blommor. Busken har ett kraftigt växtsätt och är härdig i US Department of Agriculture zoner 7-9. Mörkt gröna blad är 1 1/2 till 3 inches lång.

Winter's Charm Camellia

Winter's Charm camellia (Camellia "Winter's Charm") blommar tidigt med 3 1/2-tums ljus rosa blommor och har mörkt gröna, läderartade blad. Busken har en mogen höjd av 7 fot med en 4 - till 5-foot sprids. Winter's Charm camellia har ett upprätt växtsätt och är härdig i USDA zon 6 till 9.

Vilda Tea Tree

Vilda te träd (Camellia sinensis "Assamica") producerar världens populäraste dryck: te. Bland den högsta av camelliasna växer vilda te trädet upp till 50 fot lång. De stora bladen är ca 5 inches bred och 6 till 10 inches lång. De doftande, 1-tums vita blommorna blommar på hösten. Tea tree är härdig i USDA zon 9-11.