Brocade fönsterbehandlingar

Om du letar efter fönsterbehandlingar med en överdådig look, kan inte du gå fel med brokad. Utseendet på brokad är omisskännligt formellt, med dess tjocka väven och upp mönster. Använda brocade som en accent tyg för ditt fönsterbehandlingar, eller använda den för draperier eller enkel gardin paneler. Uppmärksamma dina fönster med skönheten i brokad.

Draperier

Skapa ultimat i lyxiga fönster behandlingar med lång, vit sidenbrokad paneler som har en mjuk gul och grå upp väva in ett upprepande blomstertema. Välj tyg med skimrande silver och gul tråd blandas med platt färger, för att fånga ljuset under hela dagen. Ett billigare alternativ är en brokad som kombinerar siden med rayon och polyester.

Valance

Täcka en vadderad kappa i en vacker brokadtyg, eller hänga en enkel brokad tyg valance på ett järnspett över en uppsättning på aktre språnget, eller enfärgad paneler. Prova en smal vadderad kappa omfattas i en moss grön brokad med en ljus gul design. Placera den ovanpå en uppsättning enkla ljus gul golv till tak linne paneler. Eller Använd en brokad valance lägga textur till modern inredning. Försök att placera en ljus brun brocade kappa med en grädde färgad design på toppen av en uppsättning av ren, ljus brun havet gräs roman nyanser, att skapa en intressant blandning av texturer.

Vintage

Hitta en uppsättning av vintage brocade draperier för ditt sovrum. Välja lång rosa eller korall färgad siden brokad med ljus rosa, gul eller elfenben mönster i dem. Använda en matchande uppsättning för en fåfänga kjol. Eller hänga vintage broderad skira lack med vintage blommiga brocade sidopaneler för ditt vardagsrum. En annan möjlighet är vintage brocade menyfliksområdet gränser, i en enkel rand eller blommigt mönster. Sy dem på en uppsättning av vanligt aktre språnget, för en touch av retro färg.

Lyxiga aktre språnget och metallic

Blanda skimrande texturer genom att göra fönsterbehandlingar av voile och metalliska brokad. Göra gardin paneler som har en övre delen av ljus guld eller brons brokadtyg, större mitten avsnitt av silver grå eller guld voile (beroende på vilket som matchar den övre delen bäst) och nedre delen i en brokad som matchar den övre delen. Koppla dem till en svart järnsmide spö med matchande brokad tyg band.

Ton-i-ton brokad

Skapa en glamorös look för windows med ton-i-ton brokadtyg. Prova en ljus grå design på en mörkare grå bakgrund för en skiktad monokrom utseende. Eller, överväga en grädde färgad bakgrund med vit design, eller en ljusblå bakgrund med blå-grå design. En annan möjlighet är en blandning av ton-i-ton texturer. Välja en blank satin bakgrund med en platt design av samma färg. Gör fönsterbehandlingar tillräckligt lång pool längst ned.