Brandsäkerhet i gropen uteplats

Brandsäkerhet i gropen uteplats

En uteplats eldgrop kan lägga njutning till en trevlig kväll utomhus. Var noga med för att följa vissa grundläggande säkerhetsreglerna för användning av en uteplats eldgrop att skydda din familj och ditt hem.

Placering

Outdora.com föreslår att placera en uteplats eldgrop inte mindre än 10 fot från växter och ditt hem. Inte placera det under ett lågt hängande träd eftersom glöd kan fånga trädet i brand. Placera inte det på en trä yta såsom trä uteplats eller veranda. De bästa ytorna för en uteplats eldgrop är betong eller tegel. Använd inte en uteplats eldgrop inomhus.

Skärmen

Enligt uteplats eld grop leverantör ChimineasInc.com, den bästa typ av uteplats eldgrop har en skärm som täcker för att förhindra stora brinnande bitar av trä från poppar ut och orsakar en brand.

Förebyggande av bränder

Alltid har en fungerande trädgårdsslang tillgänglig om något utanför eldgrop fångster i brand. Använd inte vatten på eldgrop själv. Hälla sand på en eldgrop eller använda en brandsläckare. Har en cell telefonerna tillgänglig också i händelse av att elden börjar brinna utom kontroll så att brandkåren kan kallas omedelbart.

Rör inte

Vidrör inte utsidan av eldgrop när det brinner för det blir varm.

Barn och husdjur

Håll barn och husdjur från eldgrop hela tiden.

Fylla gropen

Stapla inte trä förbi upp i eld grop skålen. Stapla ved utöver nivån av skålen kan bitar att falla medan de brinner. Lämna aldrig ett brinnande eld obevakat. Släcka elden med sand när du är klar för natten.