Bra torr matta rengöring-maskiner

Torr matta städmaskiner är utformade för att rengöra mattor utan att lämna något vatten eller tvål rester bakom. Fördelarna med att använda en torr mattrengöring maskin är att de förhindrar mattan krympning, självhäftande skador och obehagliga lukter från att uppstå. Torr matta rengöring maskiner används i både bostäder och kommersiella inställningar.

SEBO Duo-P Carpet Cleaner

SEBO Duo-P Carpet Cleaner för att avlägsna torr och lös materia från en matta. Maskinen fungerar i samband med en kemtvätt pulver som innehåller en säker lösningsmedel och anti-bakteriella egenskaper som utrota fläckar och andra material. För att rengöra en matta med torr mattan renare, behöver individer att applicera en liten mängd pulver på det smutsiga området, arbeta pulvret i mattan med penseln och lämna den för en timme att göra sitt arbete. Efter en timme behöver individer bara vakuum pulvret bort. Från och med 2010 kostar renare ca $645.

Swedry torr organisk matta renare

Den Swedry torra organiska Carpet Cleaner är en djupt rengöra mattan renare som använder ett system för dual-borste. Maskinen väger 11 kg och måtten är 14-av-5-av-12 inches. Motorn har 200 watt, 120 volt och 1.8 ampere av makt. Sladden är 40-fot lång, som gör det möjligt för lätt manövrerbarhet. De två borstarna på renare driva på 400 varv, längd är 12 inches och diameter är ungefär 2 inches. För att ge en säkrare och lugnare drift, är torr mattan renare dubbelisolerad. Individer måste tillämpa Swedry mattan rengöring pulver innan du använder städmaskin. Kostnaden av torr matta renare är $610 och levereras med ett års garanti.

Mattan borste & ren TM3

Mattan borste & ren TM3 torr mattan renare är en matta borsta maskin som har en rengöring kapacitet på 3 000 kvadratfot. Maskinen väger nästan 27 lbs. och har en arbetsbredd på ca 12 inches. Företagets mattrengöring förening är 98 procent organiska och inkluderar giftfritt rengöringsmedel. Detta är en kommersiell torr matta renare som kan användas när som helst, även medan individer går över en matta. Maskinen kostar nästan $2500.