Botemedel mot Vägglöss

Botemedel mot Vägglöss

Vägglöss är skadedjur som har varit stör människor i århundraden. Även om vägglöss är vanligen förknippas med orena förlägger, kan de faktiskt dyker upp när som helst, var som helst i hemmet, letar efter en säng att bo i. För dem som står inför säng bugg problem, är det viktigt att veta inte bara hur man identifierar vägglöss, men också hur man bli av med dem.

Bed Bug prevalensen

Många människor antar att fall av säng bugg infestationer med uppfinningen av insekticider och renare hygien vanor, skulle vara betydligt lägre än de var förr i tiden. Detta var under en tid, sant.Men innehåller olika insektsmedel spray kemikalier som är skadliga för människor. Så, istället för att använda insekticider, vissa människor väljer att använda beten istället. I stället för att hjälpa problemet, har beten faktiskt underlättat en markant retur av vägglöss.

Hur vägglöss in ett hem

När en person får reda på att de har vägglöss, de uppenbarligen vill veta hur vägglöss in deras hem. Det finns en mängd olika sätt att de kan transporteras in i hemmet. Vägglöss gömmer sig i små utrymmen, utrymmen så små att de flesta människor skulle aldrig tänka två gånger om. På grund av detta, kan de resa i lådor som har levererats till huset från ett område, bagage, möbler och kläder.

Av alla dessa saker, vägglöss är dock de flesta ofta transporteras från plats till plats av används möbler, särskilt gamla madrasser. Även om vägglöss foder av blod, kan de pågå utan mat för en lång tid. Således kunde en person som flyttar in i en ledig hem lika lätt befinner sig med en säng bugg angrepp. I en lägenhet komplex, om det råkar vara kommer att springor eller sprickor i en vägg som skiljer en lägenhet från en annan säng buggar dölja därinne och flytta från Lägenhet till lägenhet.

Eliminering tekniker

Om en person misstänker att hon kan ha vägglöss i sitt hem, är det första som måste göras att bli av med alla röran som omger området så att vägglöss kan vara mer märkbara. Nästa steg är att ta bort sängramen och använda en ficklampa för att undersöka varje område av sängen.När vägglöss har setts, använda handhållna vakuum för att rengöra hela sängen. Vakuum innehållet kommer att behöva kasseras i en förseglad plastpåse. Alla sängkläder också kommer att behöva tas bort och tvättas i varmt vatten. Resterande insekticider i damm form kan sedan placeras på madrassen (förutsatt att det inte är alltför skadat, då den kommer att behöva kastas ut). Ett madrasskydd bör då placeras över sängen för att skydda mot framtida säng bugg infestationer.