Botemedel för en fuktig krypgrunden

Botemedel för en fuktig krypgrunden

En mängd faktorer kan orsaka fukt i källare och crawlspaces. Även om du inte kanske bor i din krypgrunden, kan de osynliga skador påverka ditt hus och din hälsa. Fukt under ditt hem kan leda till strukturella skador och mögel. Noggrann undersökning kan hjälpa dig att fastställa orsaken till fukt och den mest effektiva metoden för behandling.

Avfuktare

Krypgrunden avfuktare kommer i en mängd storlekar och priser. Dessa bärbara enheter konsekvent övervaka nivån på fuktigheten i den omgivande miljön och slå på när nivåerna ökar. De innehåller justerbara inställningar som tillåter dig att välja mängden fukt tillåts i din krypgrunden. Dessa kräver tillfällig kontroll och övervakning för att garantera de fortsätta arbeta som avsett. Avfuktare är en av de snabbaste korrigeringarna för krypgrunden fukt, åtgärda inte de fukten.

Yttre orsaker

Dränering problem utanför huset kan leda till vatten läckage runt kanterna på krypgrunden. Vanligaste orsakerna är felaktiga dropplist och stuprör, ytan grade och ruttnande eller skadade seal plåt mellan bottnarna av dina väggar och ovansidan av stiftelsen. Om fastställande av rännor, korrigera jord betyget och reparera skadade seal plattor är ofta tillräckligt för att eliminera fukt.

Interiör fixar

Fundamentväggarna som bildar crawlspaces kan spricka och högryggad träsoffa med ålder. Dessa sprickor visade en hänrycka för markfuktighet ange din krypgrunden. Fylla dessa med lapp cement hjälper till att hålla fukten utanför. Extrema klimat skillnader mellan insidan och utsidan av krypgrunden kan leda till kondens, en vanlig orsak till fukt. Tillämpa en fuktspärr presenningen till interiör fundamentväggarna kan hjälpa eliminera denna orsak av fukt.

Ventilation

Dålig ventilation kan orsaka en uppbyggd av cool fuktighet inom trånga, underjordiska utrymmen, inklusive crawl utrymmen. Rensa bort foundation växter som blockerar befintliga öppningar kan bidra till att återställa tillräckligt luftflöde. Installera extra ventiler i fundamentväggarna ökar också mängden färsk luft som bidrar till att minska fukt.