Bostäder Sump Pump Installation

Moderna husägare, även de utan källare, upptäcker fördelarna med Sumpen pumpar i hålla hus säker från vattenskador. Sump pumpar används för akut vatten borttagning eller vanlig pumpa från apparater, såsom kläder brickor, ligger i källare. De tre grundläggande typerna av pumpar inkluderar: piedestal, dränkbara och "golvet sucker." "Golvet sucker" pumpen är en ofta använd pump.

Instruktioner

Bostäder Sump Pump Installation

•Ställ upp pumpen. "Golvet sucker" sump pump modell suger faktiskt vattnet från golvet. Det kräver inte en grop. Hitta del av källare, krypgrund eller byggnad där vattnet normalt går in. Placera pumpen på denna plats.

•Hook upp avfall vatten linjen. Många kommuner förbjuda tömning sump pump vatten genom kommunala avloppssystemet. Vatten är dirigerat i stället till gården där det kommer att absorberas med tiden eller septitank.

•Kontrollera rören på utsidan att bestämma där vattnet skickas och krok avfall vatten röret till en dränering till gården eller rännstenen. Om öppningen inte har en Röranslutning, krok antingen 1 1/4" eller 1 1/2" storlek PVC rör till avfall röret öppna och den andra änden till sump pump. Storleken på avfall röret kommer att avgöra storlek PVC: N du behöver. Använd inte mindre rör eftersom det inte kommer att kunna hantera stora volymer vatten. Om det behövs mer än en pipe, limma och tejpa lederna så det inte delas upp eller läcka vatten under användning.

•Anslut el. Sump pump har en traditionell kontakt som bör sättas in i ett vägguttag. Om det inte finns ett uttag ring en elektriker för att installera ett uttag. Hardwiring pumpen i hem elektriska systemet är ett annat alternativ, men som också kräver en licensierad elektriker. Testa uttaget med en apparat som fungerar innan du går till nästa steg.

•Känn pumpen. Häll en hink med vatten på golvet nära pumpen, och se till att ha 1/8" vatten för att aktivera motorn. Om motorn inte startar, häll en ytterligare hink med vatten på ytan. Placera inte pumpen i en hink med vatten. Detta kommer att förstöra motorn.

•Anslut backup sump pump. Om El förloras ofta under tiden vatten finns, installera en backup pump. Standard backup pumpen använder en bil batteri som kan köpas från varje avdelning med automatisk leverans. Anslut den efter de tidigare stegen ovan. Placera backup pumpen en fot från första pumpen, nära entrén källan till vattnet.

Tips & varningar

  • Om sump pump används regelbundet, testa det en gång i månaden som beskrivs i steg 4 att garantera att det fungerar korrekt. Om du är osäker på hur rören är konfigurerade, ring city verktyg eller departementet kommunalt vatten. Många kontor kommer att frivilligt hjälpa ansluta avfall vattenpipa eftersom hooking röret till det kommunala systemet kommer att innebära onödiga påfrestningar på staden kloakerna.
  • Använd aldrig en förlängningssladd till regelbunden strömförsörjning till sump pump.