Bostäder rökdetektor lagar i Texas

Bostäder rökdetektor lagar i Texas

Rökdetektorer är nödvändigt i brandsäkerheten, eftersom de är första varningen en nödsituation för alla husägare. Rökdetektorer är prisvärda, liksom lätt att installera och kan vara ett liv sparare. I Texas finns det särskilda regler och föreskrifter om rökdetektorer och placering av dem i hemmen.

Uthyrning

Hyresfastigheter i Texas har mycket specifika lagar om rökdetektorer. Fastighetsägare ansvarar för att säkerställa att varje hyra egendom har en brandvarnare i lokalerna. Batteri drivna som är tillåtna, såvida inte egenskapen har byggts sedan 1987. Efter 1987 ändrades lagen så att alla egenskaper som var nyligen byggda eller ombyggda måste innehålla ledningar som gör rökdetektorer som skall installeras. Minst en brandvarnare måste installeras inom området i varje sovrum. Det måste också finnas en ovanför trappan för en två våningar byggnad. Om ett sovrum är direkt ovanför ett kök eller kokvrå, sedan måste man placeras direkt ovanför trappan i mitten av taket.

Residences

I delstaten Texas, Rökdetektorer förordningar för hem övervakas av jurisdiktion där huset är beläget. Texas har en bred riktlinje att en två-familj bostäder ska ha brandvarnare installerade. Om en gammal fastighet som inte har en brandvarnare genomgår renoveringar, måste det vara nya ledningar för att lägga till en brandvarnare. Om en köpare av ett hem har en familjemedlem som hörsel nedsatt, är säljaren skyldig att lämna rökdetektorer för hörselskadade.

Assisted Living hem

Rökdetektorer i assisterad levande hem måste finnas i varje persons sovrum, alla hallar, matsalar, gemensamma utrymmen, och kontor. Det måste också finnas en anordning som kan aktiveras manuellt. Rökdetektorer måste kontrolleras ett år från dagen för installationen, och sedan återigen vartannat år efter. Redovisningen för anläggningen skall hållas på fil och vara tillgänglig för inspektion av Institutionen för hälsa och säkerhet.