Borax döda socker myror

Myror spela en viktig roll i cykla av liv i din gård och trädgård. Det betyder inte att de behöver för att spela någon roll i cykla av liv i ditt kök och hem. Om du hittar socker myror i ditt hem, behöver du inte använder kraftfulla kemikalier för att bli av med dem. Använd i stället borax döda socker myrorna i ditt hem.

Sugar myror

En socker myra är inte en vetenskaplig klassifikation. Istället är det ett sätt att identifiera vilka livsmedel i hemmet kommer att locka vissa typer av myror. Vissa föredrar fet mat, som bacon. Andra lockas till söta livsmedel, som socker, gelé och söta desserter. Sugar myror är oftast små och svarta och kan invadera ditt kök av hundratals, söka efter mat att föra tillbaka till sitt bo.

Borax

En naturligt förekommande förening innehållande boron, borax är en naturlig insekt mördare. När insekter som myror äter det, fungerar det som ett maggift. Det skadar deras tarmsystem, hindrar dem från att bearbeta alla näringsämnen och svälter dem till döds. När döda socker myror, lockar det först scouting myrorna. De äter det och sedan ta mer tillbaka till boet, antingen genom att bära det eller genom att vandra genom det och att få täckt med vitt pulver. Vid boet, är andra myror utsatta för det också. De äter det som mat eller när portionen till groom täckt myrorna. Så småningom dödas alla myrorna.

Ansökan

När du använder borax döda socker myror, kombinera den med en lika mått på strösocker och blanda de två föreningarna väl. Lägg blandningen i små burkar. Använd en hammare och spik för att stansa ant-stora hål i burkarna lock och skruva sedan locken på. Placera burkarna i områden där du sett myrorna. Om du vet där myrorna nest är, strö över socker och borax blandningen ovanpå den. Cirkla boet med en ring av pulver att döda myrorna oavsett var de befinner.

Överväganden

Borax är dödligt för insekter, är det säkrare för människor och husdjur än traditionella kemiska insektsmedel. Om barn eller djur som hundar eller katter äter borax, kunde det göra dem sjuka. Symtom av borax förtäring inklusive kräkningar och diarré. Att sätta borax i burkar bidrar till att säkerställa att inga nyfikna husdjur eller barn hamnar i ant betet. Om du lägga borax direkt på en myrstack, se till att husdjur och barn inte har tillgång till det området av din trädgård i flera dagar.