Blommor som växer på träd

Blommor tycks växa överallt. Blommor stora och små pop upp i fält, sprickor i trottoaren, och odlas noggrant av trädgårdsmästare som brukar sin jord med kärlek och omsorg. Många frodiga och doftande blommor också växa på träd, som täcker grenar med blommor som frigör en söt doft när i full blom. Några av dessa blommor är gemensamma för parker och trädgårdar, och andra är så sällsynta de flesta människor kommer aldrig se dem.

Cherry Blossoms

På våren kommer japanska körsbärsträd till liv med hundratals små blommor. Det finns mer än 100 typer av körsbärsträd i Japan, enligt Japan Guide, och de flesta av dem bära petite, fem petaled blommor. Men kan några arter av Körsbärsblom, känd som "yaezakura," ha upp till 100 tätt packade kronblad. De flesta körsbärsträdet blommar är vita eller rosa, och Japan Guide förklarar att vissa blommor kan börja som en skugga innan du slår en annan. Mest körsbärsträd blommor blomma på våren, men några också blommar på hösten och vintern, med blommor som innehåller högre antal kronblad normalt blommar senare.

Ghost Orchid

En av Amerikas mest sällsynta blommor, ghost orchid växer endast i Kuba och en liten del av södra Florida. Alla ghost orkidéer är fridlysta på grund av deras hotad status och växer på de gamla stammarna av bald cypress träd som är mellan 400 och 500 år gamla. Bladlösa blommorna är knutna till träden av tunna rötter som är svårt att se, vilket gör det verkar som om blommorna sväva i luften. De kan bara vara pollineras av den jätte sphinx moth, som har en lång SNABEL kan nå insidan av GRÄDDGUL orkidén. Denna orkidé blommar för bara 10 dagar till två veckor och kan gå flera år mellan flowerings.

Magnolia

Magnolia träd har har stora vita blommor med en söt doft, enligt "Southern Living", och odlas ofta för deras bladverk. Träden kan vara lövfällande, med blad som faller av säsongsmässigt eller vintergröna, uthärda lämnar året runt. Magnolia träd kan ta upp till 10 år efter plantering för att frigöra blommor. På grund av deras täta grenar och blad, "Södra Living" påstår, är att upprätthålla gräs i deras skugga omöjligt. Som träden kan täcka en yta på upp till 40 fot, är det viktigt att planera framåt när växer dem i en trädgård, som de kan enkelt köra om andra växter. Södra magnolior är den officiella statliga blomman i Louisiana och Mississippi, och växten anses ofta vara en ikon av den amerikanska södern.