Blommor som står för värdighet

Det finns ett hemligt dold språk av blommor som de flesta människor inte förstår. Varje blomma har sin egen innebörd. beroende på färgen på en blomma symboliken kan ändra till en helt ny definition. När du väljer ett blomsterarrangemang för en gåva är det viktigt att förstå vad exakt som proklameras med blommorna valt. Det finns flera blommor som står för värdighet, och dessa blommar skulle göra ett utmärkt val för ett antal ceremonier.

Magnolior

Magnolia blomman är en ren vit, rosa eller lila blomma som är stora och eleganta. Blomman är ca 3 12 inches i diameter omgiven av mörkt gröna blad och växer från en vintergröna växter. Denna blomma är symbolen för värdighet, enligt iFlorist, och används ofta i blomsterarrangemang, corsages och håraccessoarer. Magnolia är den officiella statliga blomman av närliggande sydligt Louisiana och Mississippi.

Artemesia

Artemesia är en grupp av landskapsskötsel perenna växter som inkluderar Gråbo, sagebrush och malört. Dessa anläggningar har silver till grått färgade blad med gulaktig vit eller vitaktig gröna blommor på sommaren. Denna anläggning används främst för läkemedel och ört syfte. Växter bladen torkas och används i jul kransar. Blomma-CS säger att Artemesia växternas blommor innebörden värdighet. Nevada state blomma är sagebrush, även kallad Artemisia tridentat.

Dahlia

Dahlia är en glamorös trädgårds-växt med briljant färgade stora middag plattan stora blommor. Det finns sorter som har en enda tum blommar också. Det finns 30 olika arter av Dahlia anläggningen. Denna anläggning används som en sängkläder växt i trädgården och används i blomsterarrangemang. Dahlian är Mexikos nationella blomma, den officiella blomman i staden Seattle, och har en blommig definition av värdighet, enligt romancestuck.com.

Kryddnejlika

Kryddnejlika blomman kommer från tropiska kryddnejlika vintergröna träd, som växer naturligt i Indonesien. Blomman börjar utanför en blek grön och när mognat förvandlar till en klarröd. Denna blomma spike-formad knopp är ingrediens för spice kryddnejlika. Enligt Oregon delstatsuniversitet tar det 4 000 till 7 000 av dessa blomknoppar att göra bara £ 1 av krydda. Kryddnejlika blomman är en symbol för värdighet, säger blomma-CS.

Gladiolus

Gladiolus familjen har cirka 260 arter av blommor finns i färger som sträcker sig över regnbågen. De är flerårig ört växter som växer från croms som är korta tjocka stjälkar som växer från basen av en växt. Gladiolus blommor blomstra från croms och är omgivna av ett par läder som mörkt gröna blad. Denna anläggning används för medicinska ändamål, blomsterarrangemang och är också födelse blomman för augusti månad. Gladiolus blomma representerar karaktärsstyrka, en form av värdighet.