Blommor som klarar sig bra i Arizona värme

Blommor som klarar sig bra i Arizona värme

Trädgårdsskötsel i Arizona värmen kan vara ganska ansträngande. I juni och juli, temperaturen sjunker sällan under 105 grader Fahrenheit och torr luft gör det omöjligt för vissa växter och blommor att leva. Trädgårdsmästare kan dock vara säker på att en kaktusträdgård inte är den enda möjligheten i Arizonaöknen. Flera blomma sorter trivs i intensiv sommarens värme och göra utmärkt tillägg till någon blomma trädgård eller landskap.

Lantanas

Lantanas är mycket vanliga landskapsplanering blommor i södra Arizona. På vintern, de tenderar att förlora sina blommor eller vissnesjuka, men under intensiv sommarvärmen blommorna blir levande och färgstark. Lantanas finns i flera färg varianter, gul, lila och röd och gul "Irene". De kräver full sol och locka kolibrier och bin till trädgården.

Bougainvillea

Bougainvillea är en mångsidig och attraktiva blommande växt med flera färg varianter, inklusive mörk rosa, rött, lila och vitt. De är mycket toleranta mot torka och värme och kräver delvis till full sol. Bougainvillea kopplas ibland till en spaljé skapa en grönskande, CSS utöver en hem exteriör eller trädgård. Som noterat på webbplatsen Phoenix Tropicals, de är en bra "indikator växt," vilket innebär att de kan hjälpa Arizona trädgårdsmästare bedöma huruvida andra tropiska växter kan växa bra i sina trädgårdar.

Red Bird of Paradise

Den röda paradisfågeln ser ut som en grön buske under de kallare månaderna Arizona, men i sommarvärmen växten blommar i rött, orange och gula blommor. Enligt webbplatsen Phoenix Tropicals är den röda paradisfågeln en av de härdigaste låg-underhåll växterna för intensiv Arizona klimatet. Det kräver partiell till fullständig solljus. Övervaka husdjur och småbarn, eftersom plantans frön och baljor är giftiga.

Vinca Rosea

Vinca rosea är en av de bästa blommorna för Arizona värme. Det kan odlas i krukor eller i marken och dess livliga lila blommor blomma hela sommaren. Vinca roseas kräver fullt solljus och kan börja gul under de kallare vintermånaderna. Men när temperaturen stiger på våren, kommer att nya stjälkar utvecklas.

Rosor

Att upprätthålla rosor i Arizona värme är en utmaning, men det kan göras. Även om rosor inte blommar på sommaren, är de varmaste månaderna på året avgörande för framgångsrik blommar på hösten. Hybrid te rosor är det bästa valet för Arizona rosor, och de bör mulched och vattnas regelbundet under sommarmånaderna. Andra sorter som trivs i Arizona klimat är Golden Celebration, fjärde juli och Graham Thomas.