Blommor och blad används i Karibien blomsterarrangemang

Blommor och blad används i Karibien blomsterarrangemang

Västindien är frodig med många sorter av tropiska växter och blommor. Karibiska blommor är känd för att vara ljusa och färgglada, och de är perfekta för blomsterarrangemang och buketter. De kompletterar särskilt en vår eller sommarfestival eller en strand bröllop.

Bird of Paradise

Paradisfåglar, en populär växt som ibland används för landskapsplanering, har spektakulära blommor som blommar på toppen av tjocka stjälkar. Blommorna är lysande orange och lila och de liknar huvudet och plumagen av en tropisk fågel.

Hibiscus

Hibiscus blommor är populära förekommer i hela Karibien, med en mängd olika färger och mönster. Kvinnor bära ibland dem i håret eller bakom öronen som en tropisk inredning. Blommorna är enkla, med stora ljusa kronblad och en tunn centrala stjälk.

Ixora

Ixora är en blommande buske som ofta ses i Karibien och sydöstra USA. Blommorna är små, men de växer i kluster som ger illusionen av en stor blomma. De kommer i olika färger.

Zinnior

Zinnias växer i hela Karibien, och de är populära trädgård blommor i Amerika. Blommorna är stora och runda, och det finns många färger, inklusive flerfärgade sorter.

Orkidéer

Orkidéer är en älskad och varierande art. De finns i hela Karibien, där de ibland växer på stammar av träd. Orkidéer kan vara custom-odlas i nästan vilken färg, och det finns många typer av utsökt sällsynta orkidéer.