Blommor hemma i Tyskland

Blommor hemma i Tyskland

Blommor hemma i Tyskland har funnit sin väg runt om i världen, antingen som en växt eller en medicin. Många av dessa blommor har medicinska värde och används i te och andra former av behandling. Några av dessa blommor har gjort det hela vägen till väst och klassificeras som skadliga ogräs i vissa delar av USA

Tysk kamomill (Matricaria recutita)

Tyska kamomill har små daisy som blommor. Blomman har vita, tunna, långa kronblad cirklade runt en upphöjd centrera av en gul konformade mound. Blommor blomma på långa stjälkar av ljus grön färg. Tyska kamomill örtte är vanligt runt om i världen.

Sommaren förgätmigej (Anchusa officinalis)

Men hemma i Tyskland, den sommaren förgätmigej (Anchusa officinalis) nu vuxit i USA och kallas "alkanet" eller "bugloss". Dess blommor är små med fem kronblad, lila färgad med ett vitt eller gult centrum. Den blommor blomningen mellan mitten till slutet av sommaren. Vissa sorter av Anchusa officinalis är lövfällande medan några är vintergröna. Vissa sorter sprids, som täcker marken som en matta, medan vissa växer upprätt, men bara några inches hög. På vissa platser som Washington och Oregon anläggningen har ansetts vara ett klass B skadliga ogräs, odla många trädgårdsmästare dem för att täcka bristerna i vägar eller som gränser.

Greenspire (Tilia cordata)

Greenspire är ett lövfällande träd som växer till en höjd av 40 till 60 fot. Blommorna är små och gul-grön i färgen och blommar under försommaren. Blommorna växer i kluster av fem till elva och har en tung och rik doft som lockar bin. Trädet växer i en pyramid-liknande form. Dess blad är en triangulär ovala form och ca 1-3 inches lång. Det är också ibland kallas små blad kalk.

Blåklint (Centaurea cyanus)

Blåklint är den nationella blomman i Tyskland. Några av de andra namn som blåklint är "Spyfluga," "Hurtsickle" och "Ungkarl knapp." Blåklint är en årlig ört och lättodlad. Anläggningen är upprätt och sträv med en mjuk stam och växer till en höjd av 1 till 2 fot. Växten förgrena sig ut och i ändarna av dessa grenar blommar ensliga lysande blå blommor med tistel-liknande kronblad. Bladen är gråaktig grön, lång och mjuk som stammen. Det botaniska namnet är Centaurea cyanus. Den mest unika inslag i denna blomma är att den ljusa blå färgen på blomman är kvar även efter blomman har vissnat och torkade upp. Detta gör det en perfekt blomma för torkade blomsterarrangemang.