Blommor hemma i Ryssland

Kamomill, en medlem av familjen, är den nationella blomman i Ryssland, men det är inte naturligt i landet. Några av Rysslands inhemska blommor är så vanliga och så populär att många människor aldrig inser de har sitt ursprung från andra sidor av jordklotet. Blommor som är hemma i Ryssland är ofta lätt att hitta och växa, vilket gör det enkelt för trädgårdsodlare att njuta av gamla världen blommar.

Malteserkorset

Lychnis chalcedonica, brukar kallas malteserkorset Jerusalems kors, har odlats i tre århundraden. Infödda ryska blomman blev populär utanför landet så tidigt som under medeltiden, och ryktas ha förts till Europa under korstågen.

Malteserkorset blommor har ljusa-orange-röda färger, men vissa sorter har rosa eller vita blommor. Blommorna är korsformade, vilket är vad som ger växten dess ovanliga namn. Malteserkorset behöver väldränerad jord och full sol att växa. Vid full mognad, kan hela växten växa till 3 fot i höjd.

Baby's Breath

Baby's breath (Brudslöja (växt)) är en mycket populär "filler" blomma, ofta visas med andra blommor i blomsterarrangemang. Anläggningen når 18 till 36 inches i höjd på mogna. Baby's breath ses ofta i vita sorter, men de små blommorna växer också i rosa och rose. Baby's breath kräver väldränerad jord och full sol för att växa.

Larkspur

Blå fjäril larkspur (Delphinium grandiflorum) fått sitt namn från ljus-blå blommor. Den blå fjäril larkspur kallas också kinesiska larkspur och Siberian larkspur eftersom det är inbyggt i delar av Asien och Europa, inklusive Ryssland. Låg-underhåll blå fjäril larkspur kräver väldränerad jord och soligt läge för att blomma, som kommer att hända under det första året av plantering.