Blommor hemma i Kina

Kina, tredje största landet i världen, är världens folkrikaste plats. Mer än 1 miljard människor kallar denna del av Asien hem. Eftersom över 30 000 arter av växter är också hemma i landet, hittar trädgårdsmästare inget slut på blommor infödda till Kina när sett för exotiska växter. Kina är ansvarig för så många av världens växter, kan du upptäcka att du redan har flera asiatiska infödingarna rotade i din trädgård just nu.

Plum Blossom

Plum Blossom (prunus mei) är en av de två nationella blommorna av Kina, infödingar till landet som först exporterades till Korea och Japan. Plum blossoms är på toppen av sina blommande schema under vintern, den enda blomma känt att bete sig på detta sätt. På grund av trädets unika kallt väder blommande mönster anses plum blossoms vara symboler för överlevnad.

Plum blossom blommor växa i olika nyanser av vitt, rosa, lila, grönt, rött och rosa. Blommor och frukter av anläggningen används för att göra söta drycker och andra livsmedel i Kina.

Camellia

Många arter av kamelia blommor är infödda till Kina. Blommorna växer i olika nyanser av vitt, rosa och rött på träd och buskar. Kamelior trivs i det varma asiatiska klimatet, men blommorna kan odlas nästan var som helst, i torra och fuktiga jordtyper. Kamelia blommor, kan i full blom, växa så stora som 1 1/2 fot runt. Camellia's flera kronblad och stora, öppna blommar liknar rosor, men mjuka stjälkar har inga törnen.

Kina Rose

Roses några av världens mest populära blommor, och de är infödda till Kina. Kina Ros (rosa chinensis) kallas också Victorious och månatliga röda på grund av sin ljusa, fet röd färg. Kina rose blommar i maj-oktober.

Kinesiska rosor koms med in i den västra halvklotet under 1700- och 1800-talet bildar ryggraden i rosorna finns i hela Nordamerika idag. Kina rose's förmåga att blomma igen och igen var mycket uppskattad och odlat i hela världen.

Träd pion

Flera arter av träd pion blommor är infödda till Kina, inklusive Mudan och Rock pion. Pion blommor har odlats i Kina i minst 1300 år. Bevis visar att pionbuskar blomning i landet så tidigt som 600 E.Kr. Dubbel-petaled pionerna gynnas av florister över hela världen har sitt ursprung i Kina. Pion blommor har stora, utarbeta blommar, vilket gör Blom ett populärt bröllop blomma val.