Blommor hemma i Egypten

Blommor hemma i Egypten

Egypten är en oändlig källa till fascination för resenärer, forskare, historia buffs och otaliga andra. Gamla hemmet faraonerna är rik med monument, natur och fascinerande historier. Egypten är också känd för otroligt bördiga, rik jord. Blommor hemma i Egypten, som en gång glad faraonerna, kan odlas i dagens moderna hem trädgårdar.

Lotus

Lotusblommans användes under antiken för att symbolisera övre Egypten. Lotus, även känd som näckros, är idag den nationella blomman i hela landet. Lotusblommor flyta ovanpå vatten och växa i många olika färger. Blomma stjälkar växer allmänt i vatten 12 till 18 inches djup, men blomman är kan växa upp till 6 fot i höjd beroende på vattennivån. Lotusblommor var helig för forntida kulturer utanför Egypten, bland annat i Indien och Kina.

Papyrus

Papyrus, nedre Egypten, antikens symbol användes främst av egyptierna för sina långa, smala stjälkar. Gamla egyptierna använde papyrus för att göra ett papper, rep och korgar. Papyrus blomma symboler användes ofta i egyptisk konst och arkitektur. Färska papyrus, försedda med vit blomma blommar, gavs till döda under gamla riket begravning traditioner.

Chrysanthemum

Chrysanthemum blommor växte en gång i hela Egyptens bördiga Nildalen. I gamla egyptiska kulturen användes blommorna i vissa mumie omslag och kompresser. Krysantemum, kallas ofta "mums," växa i full solsken med blomstrande jord. Blommorna blommar i en mängd färger och storlekar, och kan hittas på florister och plantskolor runt om i världen.