Blommande träd med törnen

Naturen har utrustat några blommande träd med törnen och putsning eller beskärning dem är en utmaning. Törnen skydda blommor och frukt av dessa träd från rensning djur söker mat att äta och öka säkerheten för egenskapen behållare. Medan sådana träd lägga till ett dekorativt element i trädgården, ta den önskade sin mogna form och storlek i beaktande när man väljer en plantering webbplats så att det inte utgör en risk för människor eller husdjur. Undvik plantering nära lekplatser, däck, trottoarer och gångvägar.

Jerusalem Thorn

Jerusalem thorn (Parkinsonia aculeata) växer 20 till 25 fot hög och har en liten stam med en elegant krona som sprider 20 fot bred. Den slanka grenar är täckta med en mjuk bark och rem-liknande blad som liknar stripig serpentiner. Varje blad består av 2 till 4 remsor som är 10 till 12 inches lång och upp till 1-tums wide, och varje remsa har 25-30 par broschyrer. Även kallad mexikanska palo verde, bär trädet gula blommor på våren att lägga till färg och doft i området. Den taggiga grenar posituren en fara till förbipasserande om planterade nära vägar och vänster oputsad. Värme och torka-toleranta trädet trivs i USDA härdighet zoner 8-11.

Hagtorn

Hagtorn (Crataegus spp.) bildar en fin storlek blommande träd i områden med tempererat väder. Många små vita blommor täcka de taggiga grenar på våren som utvecklas till röda bär i slutet av sommaren. Blommor av vissa arter, men ha en obehaglig lukt. Engelska hagtorn (Craetagus laevigata), Riise hagtorn (Crataegus crusgalli), glänsande hagtorn (Crataegus nitidia), snår hagtorn (Crataegus punctata), Lavalle hagtorn (crataegus x lavallei) och Washington hagtorn (Crataegus phaenophyrum) odlas ofta sorter.

Dvärg Poinciana

Dvärg Poinciana är inte ett visst träd utan ett allmänt namn för träd i släktet Caesalpinia. Två ofta odlade träd är peachwood och stolthet Barbados. Blommor på träden blommar på sommaren för att dekorera plats med sina rödaktiga-gula Blom. Törnen syns inte men förblir naturligtvis dolda på stammar mellan bladen.

Acacia

Släkte acacia består av många typer av träd och buskar, med och utan törnen. Dessa träd kallas också slör, visslande törnen eller thorntrees och beroende på sorten, producera små blommor med fem röda, vita, GRÄDDGUL, lila eller gula kronblad nästan omfattas av höga ståndare. Blommorna är naturligt ordnade i tjocka kluster på grenar med silverglänsande blad och långa, spetsiga törnen. Träden är vanligen stämd för prydnadsväxter plantering och förbättra hemsäkerhet när planteras längs gränsen väggar eller under windows på grund av vassa törnen. Delar av trädet används för medicinska ändamål.