Blommande träd identifiering

Blommande träd identifiering

Träd är ofta kännetecknas av deras höga stammar och välväxt eller färgglada löv, men det finns också ett antal träd med blommor. Dessa blommande träd växer ibland frukt också, gör den stor växten ännu mer tilltalande och doftande.

Storlek

Callery päronträd har vita blommor som har en söt lukt---anläggningen växer upp till 30 fot när mogna; mogna höjden på den snabb växande Bradford päron trädet når 50 fot. Varierande crabapple sorter växer i en mängd storlekar också. Adams sorten växer upp till 25 fot, visar ljusa röda frukter. Donald Wyman sorten har vita blommor och är något mindre än Adams, växer upp till 20 fot.

Form

Jacki, en typ av crabapple träd, blir avrundat i form när den är fullvuxen och har blad med en blank textur, ungefär som den blommande dogwood träd, som har ljusa vita blommar och växer upp till 30 fot. Den hagtorn träd, som har doftande blommor och mörka orange bär, är en triangel eller pyramid-liknande, form. Blåhägg trädet, som blommar på våren, blir ovala när full växt.

Färger

Lennei, en typ av magnoliaträd, har blommor som är en rik lila färg; San Jose magnolia har blommar i en ljusare nyans av lila med en rosa nyans. Röda horsechestnut blommor är en ljust rosa med gul centra och och mimosa träd har också mjuk rosa, fluffigt Blom. Träd med vita blommor är vita moln blommande dogwood och dubbel-blommiga Mazzard cherry tree.