Billigaste konstgjorda växter

Konstgjorda blommor är en billig metod att få blommor och färg i ditt hem utan att ansvaret för att upprätthålla växterna. Medan vissa konstgjorda växter är utformade för att vara i fokus för rummet, är andra utformade med ett realistiskt utseende i åtanke att smälta in i din heminredning. Du kan välja mellan mindre tropiska växter till golvet och yttre växter. Priserna ovan är sanna från och med November 2010. Priserna kan ändras.

Tropiska växter

Om du letar efter en icke traditionella anläggning för hemmet som kräver lite underhåll, överväga att köpa en konstgjord växt med ett tropiskt utseende. Om du köper dessa typer av växter som enskilda enheter, kan du få dem för billiga priser. Till exempel, kan en 26-tums-tall pitcher växt med detaljerade blommor på det vara så billig som $13. En 46-tums-långa banan Blom planta med en röd blomma finns för så lite som $18. Andra tropisk växt exempel en konstgjord Grevillea växt med krämfärgade blommor för $5 och en anthurium buske med röda blommor på det för så lite som $14.

Konstgjorda golv växter

En konstgjord golvet anläggningen är ett idealiskt sätt att gå om du vill lägga till lite grön färg och naturliga liv i ditt hem, men inte har tid att underhålla en faktisk växt. Konstgjorda golv växter behöver bara torkas av damm en gång i månaden för att hålla den gröna färgen ljus och livlig. Eftersom konstgjorda golv växter kan pågå i flera år, varierar priserna beroende på var du köpa dem. Billigare golv växter kan vara runt $10,99 till $19,99, om du inte är alltför kräsen om utseendet. Om du vill ha en realistisk letar golv anläggning med flera nyanser av grönt, kan du få en billigt golv växt för omkring $40.99 till $49.99.

Exteriör växter

Konstgjorda växter är också utformade för att placeras utanför huset. Exteriör växter kan antingen placeras på din veranda att lägga till lite färg till utsidan av ditt hus eller placeras i trädgården för att lägga några extra konsistens, färg eller volym till blommande sängar eller buskar. Exteriör växter som kan planteras i krukor kan vara lika billig som $7,99 för ett träd och varierar i pris beroende på storlek och konsistens av anläggningen. Fyllig buskar kan vara lika billig som $19, konstgräs för en blommande korg eller säng kan vara lika billig som $11,99.