Billig julblommor

Skapa en fräsch och festlig jul blomsterarrangemang genom att markera semester favoriter och använda dem på ett oväntat sätt. Visst, du kan gå till en florist eller en online blomma leverantör och betala $19.99 (och uppåt) för en jul bukett eller arrangemang--- men du kommer att sluta med ett arrangemang som ser härligt, men saknar individualitet. Klä din semester tabell för mindre med hjälp av allmänt tillgänglig, billig julblommor på ett sätt som kommer att ge alla "glada" utan den stora prislappen.

Julstjärnor

Plastkrukor i färgglada folie och fylld med färgglada julstjärnor fylla holiday landskapet. De är billiga och tillgängliga nästan överallt---i byggvaruhus, bulk warehouse butiker, livsmedelsbutiker och blomsterbutiker. Bryta sig loss från det förutsägbara---köpa en Julstjärna och använda färska snittblommor i individ eller grupp arrangemang.

Använda handskar medan styckning julstjärnor att undvika potentiella hudirritation från anläggningens sap. En stam i taget, med vass sax eller sekatörer, skär av stjälken och hålla det över en låga (som en pelare ljus) till Bryn det. Brännande är viktigt att bevara livet på blomman och stärka vattenabsorption. Efter brännande, placera varje stam i en behållare med ljummet vatten och blommor konserveringsmedel--detta kommer att förlänga livslängden på din julstjärna blommor. Lägga till färska snittblommor vaser med vintergröna grenar, holly filialer eller blommor. Ett annat alternativ är att placera stjälkarna i färgglada små enskilda vaser för en låg profil arrangemang. Grupp krukor tillsammans eller plats på spridda platser. Ändra vattnet var en till två dagar.

Amaryllis

Amaryllis är en billig, lättillgänglig och allt populärare jul blomma. Amaryllis växter skryta trumpet-formade, lily-liknande blommor som blommar i färger som vitt, rosa, pulserande rött och röda/vita ränder. Skapa ett nytt utseende för din amaryllis genom att skära blommorna och placera dem i en vas. Eller Använd nyklippt amaryllis i uppgörelse med evergreens eller blommor. Använda vass sax eller sekatörer till skär varje blomma stjälken efter den första knoppen har blivit färgad och är nästan redo att öppna. Skär av stjälken rakt över i botten för att se till att amaryllis kommer vila jämnt i din vas. Ändra vattnet var en till två dagar och använda blommor konserveringsmedel för att förlänga livslängden på dina blommor. Enligt vita blomma gård, kommer att nyklippt amaryllis pågå så länge som 10 dagar om den förvaras i ett rum med temperaturer mellan 60 och 70 grader Fahrenheit.

Nejlikor

Rosor är doftande och festlig--- men de är också dyra och har en kort livslängd på cirka en vecka. Spara pengar utan att offra stil med nejlikor istället! Dessa färgglada, rundade och ruggig blommor är allmänt tillgänglig, rimligt prissatta och sista för tre eller flera veckor. Använda röd, vit, vit med röd spets, röd med vita spetsar eller en kombination av färger för att skapa ett joyful arrangemang. Placera nejlikor i en vas eller dekorativa behållare. Besök din trädgård för att klippa färska tall grenar, kala kvistar eller holly grenar ska användas som fyllmedel. Ordna blommorna med de färska gröna och lägga till en färgglad rosett (om önskat).